V
r

 

Niks te doen....Stuur mij maar

een mailtje

Mijn   verhaal  7

 

 

Week 1 2006

De eerste dag van het nieuwe jaar zijn wij Marga en naar Ans geweest. Het was erg gezellig, alleen bij Marga was Toy vervelend, en bleef maar blaffen. Sheila moet werken en voor het avondeten hadden wij lekker chinees gehaald. Danny eet dan meestal kroepoek net sate-saus. Danny was ook erg moe, van de laatste dagen, en voelde zich de laatste paar dagen niet zo prettig en heeft last van keelpijn. Wij hebben ook nog geschilderd aan het klei-schilderij, en begint al te vorderen. Met darten staat hij nu voor met 40-37, en is weer goed bezig. Hij is ook onrustig, want zijn tanden houden hem ook bezig. A.s. zondag wordt zijn verjaardag gevierd, en daar verheugd hij zich op.

Week 2 2006

Het was was een onrustige week. Margriet voelde zich deze week niet zo lekker, het was volgens haar weer een kleine tia geweest. Gelukkig was Sheila thuis, en die heeft gelijk de dokter gebeld. De dagen erop was zij nog steeds moe, maar nu gaat het weer. Zij heeft Danny ook uitgelegd, wat hij moet doen, bij een eerstvolgende situatie. Danny is nu voetbalplaatjes aan het sparen, die krijg je gratis bij 5,00 euro boodschappen bij de plusmarkt. Dus als iemand de plaatjes niet spaart, of jullie die voor Danny kunnen bewaren. Zaterdag is ook weer het dartstoernooi begonnen, die Danny is verheugd zich erop. Zondag hadden wij zijn verjaardag gevierd voor de familie. Ilse was ook gekomen, en dat vindt hij altijd wel gezellig. Het was een gezellig verjaardagsfeetje, en Danny had leuke en nuttige cadeautje gekregen. Maandag was hij er moe, en had in de namiddag lekker geslapen. Als hij gaat slapen, dan gaat Toy ook een dutje doen. Danny heeft ook een favoriet erbij met darten, en dat is JELLE KLAASSEN, wat kan die jongen darten zeg... Dinsdag ging hij weer naar school, en daar had hij zijn verjaardag gevierd, en getrakteerd. Voor de rest van de week heeft hij naar het darten gekeken, en genoten van de Nederlanders die er nog in zaten.

Week 3 2006

Het darten was zeer spannend, en zeker de finale Jelle Klaassen tegen Barney. Wij hadden met z'n vieren een weddenschap aangegaan, en Sheila had gewonnen. Sheila vond dit keer het darten ook leuk en spannend. het was een gezellig avondje. Danny heeft het een paar keer weer goed laat gemaakt, en was nog in de vroege morgen bezig met schrijven, plakken, knippen enz....En 's morgens heeft hij natuurlijk moeite om uit zijn bed te komen. Danny vult ook alle prijsvragen in, die in de blaadjes staan, maar eentje is hij erg benieuwd naar. Hij heeft een prijsvraag ingevuld, daar kon hij 2 kaartjes winnen voor de finale in Veldhoven. Hij heeft ook veel gespeeld met de cadeautjes die hij voor zijn verjaardag had gekregen. Wij hebben ook nog samen aan het klei-schilderij gewerkt, en het begint al te vorderen. Dinsdag weer naar school, en had weer geboft, want iemand was 25 jaar bij Franciscus- school, en dat moest gevierd worden. Hij had appelsap en cake gekregen. Een van zijn laatste voortanden zit los, en zal wel niet lang meer duren, dan komt die er ook uit, of breekt af. Vandaag had Margriet hem een lekker eitje gebakken, en dat vindt hij soms wel lekker.

Week 4 2006

Het was een rustig weekje. Binnen wordt goed gestookt, dus wij moeten maar aandelen kopen van de Energiebedrijven. Danny had deze week 9 pakjes voetbal plaatjes gekregen, dus die was dol gelukkig. Als hij de plaatjes inplakt, moet dat alles op volgorde. Eerst bij de club volgorde en dan op nummer. Ik heb Danny ook met de tondeuze de haren gedaan, want vorige keer moest hij 18,00 euro betalen, en dit was binnen 3 minuten gebeurd. Carla had hem ook een leuk verhaal opgestuurd over "De mieren ".Het weekend was niets bijzonders, we hebben gedart en een paar leuke poppetjes gemaakt van klei. Dinsdag ging hij naar school, en er was geen feest vandaag, en er werd weer serieus geleerd. Ze hadden engels gedaan, en een dvd bekeken van SRL ( Stichting Revalidatie Limburg) over wonen en dagbesteding, maar dat vond Danny niet zo leuk, hij dacht dat dit een kleine hit was naar hem toe. Dat hij dat ook moet doen, maar dat was niet zo. Vandaag was hij nog moe, van gisteren en heeft TV gekeken, en had nog geen energie om een spelletje te doen met Margriet.

Week 5 2006

Sheila had verschillende dagen vrij deze week, en dat vond Danny wel leuk. Soms gaat het prima met die twee, maar soms zijn ze ook kat en hond, maar dat is overal zo. Zaterdag zijn wij met z'n alle naar de stad geweest, omdat Margriet een nieuwe bril nodig had. De dames gingen de bril uitzoeken, en Danny en ik ginngen snoep kopen, en hij wilde ook naar de Fopwinkel. Hij wilde iets kopen, en wist niet precies wat. Toen heeft hij een pakje kaugum gekocht. Als je die kaugum eruit wilt trekken, dat komt er een veertje uit, dat op je vinger slaat. Een soort muizeval. Dit fopartikel gaat beslist mee naar school. Nadat wij allemaal klaar waren in de stad, hebben wij iets gegeten bij Het Munsterhof. Danny had weer lekker uitgebaken spek, met stokbrood. Voor de rest van de week was het rustig, alleen maandag tijdens het eten, bloedde Danny's tandvlees heel erg, en daar schrok hij toch van. Dit was ook weer snel verdwenen. Dinsdag weer naar school, en daar hadden ze engelse les gehad. Engels les vindt Danny altijd leuk, en kan het ook goed. Danny heeft Toy weer een trukje geleerd, dit maal kan Toy over Danny's gestrekte benen springen. Nog effetjes, en zij kunnen in het circus beginnen.

Week 6 2006

Het was een rustig weekje. Dannny had Margriet nog getracteerd op lekkere toffies. Die had hij door Sheila laten meebrengen. Hij heeft veel plezier met het sparen van de voetbalplaatjes van de plusmarkt. Hij heeft al verschillende dubbele, als iemand dubbele kaartjees heeft, kan hij (zij) altijd effe mailen met Danny om ze te ruilen. Danny heeft het ook koud gehad de laatste week, verwarming hoog, deken op, thermohandschoenen etc. en nog koud. Op de PC is hij bezig met Toy story 2, en vindt hij wel leuk, maar ook wel moeilijk. Zondag hebben hebben naar het darten gekeken, en jammer dat Jelle er zo vroeg uit was, en proficiat voor Barney. Goed dat barney weer eens gewonnen heeft, want de laatste tijd was hij niet zo in de picture. Dinsdag ging hij weer naar school, en zijn oude chauffeur "Wim" was hem weer komen halen. Op school had hij engels gedaan, en een spelletje gedaan. 's Avond heeft hij samen met Sheila naar Idols gekeken, en dat vindt hij erg leuk. Meestal heeft hij met iemand een weddenschap, wie er uit zal gaan. Vandaag heeft hij last van dichtvallende ogen, maar voor de woensdag is dat heel normaal.

Week 7 2006

Danny heeft het druk met zijn voetbal plaatjes. Hij heeft al een reactie gekregen van iemand, waar hij plaatjes van zou krijgen, en daar is hij al heel blij mee. Van de burvrouw had hij ook nog 3 pakjes gekregen en van Marga. Het was een rustig weekje. Er is weinig gebeurd. Dit aankomend weekend is zijn tante ( Anske) 50 jaar, en dat wordt gevierd natuurlijk. Ik had Danny nog een Memory spel gekocht van Narnia, en dat speelt hij met Margriet.Dit is een goeie oefening voor hem, omdat hij moeite heeft met het korte geheugen. Dinsdag ging hij weer met vol plezier naar school. Het zijn maar een paar uurtjes in de week, maar hij geniet ervan. Ze hadden Nederlands/Engels taalspel gedaan, en gezellig gekletst met Juf Marie-Louise. Sheila had ook nog een valentijns kaart gekocht voor Danny, en Margriet had voor hem de film Snowfever gekocht. Vanmiddag heeft Margriet hem een lekkere pizza klaar gemaakt, en daarna heeft hij lekker geslapen.

Week 8 2006

Danny had van iemand verschillende voetbalplaatjes ontvangen en heeft de album bijna compleet. Hij moet de volgende nummers nog: 34-46-75-82-155-176-187-188-225-205-269, Als iemand deze nummers dubbel heeft, dan wil Danny graag ruilen. Hij heeft ongeveer 150 dubbelen.

Margriet heeft Danny lekker verwent, met pizza, gebakken eitje enz. Na het eten lekker slapen, en Toy ook. Wie het hards kan snurken, en dat wint Toy meestal. Wij zijn in het weekend ook met Danny naar de dokter geweest, hij had een ontsteking, en heeft een kuurtje gekregen en zalf. Zaterdag zijn wij naar het verjaardags feest van Anske geweest. Anske werd 50 jaar, en het was erg gezellig. Het was wel druk, maar dat was geen probleem. Danny had ook genoten. Dinsdag weer lekker naar school. Volgende week heeft hij vakantie. Dit keer hadden ze het rustig, want de Juf was ziek, en ze hebben lekker gekletst. Vandaag heeft hij lekker geslapen, en Margriet had hem een lekkere tompoes gehaald, en het spelletje "zakgeld" gespeeld.

Week 9 2006

Danny heeft naar de wedstrijd Ajax-Milaan gekeken, en daar geniet hij van. Heeft zijn voetbal-album erbij genomen, en naar de speler gezocht die meespelen. Zaterdag was ook de carnaval begonnen. Sheila moet met de carnaval werken, en wij zijn met z'n drieen uit gaan eten. Zondag zijn wij naar het Munsterhof geweest. Daar had Danny uigebakken spek met stokbrood, en carnavals maandag zijn wij naar de huifkarhoeve geweest, en daar had hij een lekkere pannekoek en een ijs gegeten. De carnaval hebben wij niet veel van gemerkt, en het was ook rustig op straat. Danny is best lief tegen Sheila, en het gaat best goed tussen die twee. Afkloppen maar..... Vanavond is voetballen op TV. Nederland moet weer spelen, en wij zijn benieuwd.

Week 10 2006

Het was een rustig weekje. Weinig gebeurt en alles is kalm. Danny had van iemand al zijn voetbalplaatje gekregen, die hij nog nodig had, en heeft zijn album compleet. Als hij een team op TV ziet spelen, dan haalt hij z'n album erbij, en kan de voetballers vergelijken. 's Morgens had hij naar de TV gekeken, en er was een programma over herseninfarcten, en dat heeft hij met volle aandacht zitten te volgen. Voor de rest heeft hij naar Idols gekeken, en wij hebben gedart in het weekend. De stand is nu 96-96, dus het wordt spannend dit weekend. Dinsdag naar school, en zijn schilderij met de clown meegenomen. Zij hadden ook een brief gemaakt voor een klasgenootje die binnenkort weg gaat. Als hij thuis komt van school, dan vertelt hij eerst, en dan gaat hij lekker op de bank een uurtje slapen. Vandaag was Ilse gekomen, en dat vindt hij altijd nog leuk en gezellig. Ilse is ook de enige persoon die zich na de ziekte van Danny, als een echte vriendin heeft getoond.

Week 11 2006

Het is koud geweest deze week. Ik ben deze week naar Intertoys geweest, en daar drie spelletjes gekocht voor Danny. Daar was hij wel blij mee. De spelletjes moeten ook niet te moeilijk zijn, anders speelt hij ze niet. Met darten heeft Danny verloren, de stand was 100 - 98. Het was wel spannend, en we zijn weer met de volgende wedstrijd bezig. Wij hebben ook een nieuwe kachel voor op zolder gekocht, want Danny heeft het altijd koud, en de oude kachel had het opgegeven. Zaterdag was het Idols avond en Sheila en Danny hadden gewed, wie er zou winnen, en Sheila had gewonnen, want zij had op Raffaella gewed en Danny op Floortje. Dinsdag ging hij naar school, en had lekker gekletst, en het spel Amigos gespeeld. Nadat hij uit school was gekomen, is hij gelijk door gegaan naar Bas, want die had verjaardag vandaag. Bas is 18 jaar geworden, en had zijn eerste rijles vandaag. Danny vond het gezellig, maar was wel erg moe. Die avond is hij ook vroeg gaan slapen, maar des te later heeft hij het dag de erna gemaakt. Toen was het 5 uur in de morgen. Ik ben een paar dagen vrij, en dus 's middags met Danny bezig. Darten, spelletje op de pc, en een dvd kijken.

Week 12 2006

Danny had deze week een mailtje uit Amerika, en dat vindt hij wel "Cool" helemaal uit de USA. Dat vertelt hij dan tegen iedereen. Met darten staat hij 2 punten voor, maar dat wil nog niets zeggen. Hij doet wel zijn uiterste best, en je kunt merken dat hij deze keer beter aan het gooien is. Sommige nachten gaat hij weer lang door, dan is hij bezig met films uitknippen en recenties, die wij dan in het weekend opzoeken via internet. Hij heeft ook nog last van zijn tanden gehad, en is weer wat afgebrokkeld. Danny had op school een afscheidfeestje. Iemand van zijn klas ging naar het activiteiten centrum. Danny had wat meegeholpen en gekletst. Vandaag had hij samen met Margriet een spelletje Mini loco gespeeld, maar dat vond hij toch nog een beetje pittig in het begin.

Week 13 2006

Danny had weer een mailtje uit de USA. Het waren leerlingen van een internationale school uit Houston, waar ook nederlandse leerlingen op zaten, die de site van Danny regelmatig bezoeken. Vrijdag avond heeft hij nog steeds zijn lekkere snoepavond. Margriet heeft hem wat lekkere snoepjes, koekejes,chippies enz klaargemaakt, zodat de vrijdag toch atlijd iets speciaals heeft. Zaterdag was het een mooie lentedag, maar dat was van korte duur. Maandag was hij erg moe, en dinsdag ging hij weer met vol plezier naar school.Margriet had in het communicatie schrift van Danny, aan de Juf gevraagd of hij eens op zo'n grote driewielerfiets kon fietsen, want dat hij eens aangegeven, dat hij dat graag nog eens wilde doen. De Juf had hem gelijk die dinsdag laten fietsen, en kwam trots naar huis toe, en zei blij " Ik heb gefietst". Hij had alleen moeite hem remmen en sturen, en was zwaar in de benen. Hij had een paar keer tegen de muur gereden, maar was wel trots dat hij weer eens gefietst had. Het was ook meer als 6 jaar geleden, dat hij op een fiets heeft gezeten. Daarna nog rekenen en engelse taal gedaan, en had van de juf een mooie poster van Treble gekregen. Vanmiddag heeft hij een lekker rijstevlaatje gegeten met slagroom. Hij is ook weer begonnen met strijkkralen.

Week 14 2006

Het was een rustige week. Zaterdag was het 1 april, en iedereen was volgens mij zeer op de hoede, maar niemand heeft iets uitgehaald. Danny eet nu ook af en toe een appel, en Toy krijgt dan ook een appeltje. Ook mooi in partjes gesneden, zodat Danny hem kan voeren. Met darten staat Danny weer een paar punten, en was weer gelukkig. Als hij achter staat, dan probeert hij extra beter te gooien, zodat hij mij weer heeft ingehaald. Ik heb hem ook weer de goocheltrukjes moeten opzoeken, want die moesten mee naar school. Danny had weer mogen fietsen van de Juf, maar deze keer op het schoolplein. Dat ging al beter, ewant daar stonden geen muren. Ook had hij voor het zomerproject, plantjes en bloemetjes mogen planten. Hij had ook de viooltjes water moeten geven, maar dat ging niet zo goed, omdat hij geen diepte kan zien. Vandaag was hij lekker moe, en Margriet had hem een mini-pizza gemaakt.

Week 15 2006

Toy had Margriet in de vinger gebeten. Toy had gebraakt, en Margriet wilde het braaksel effe nakijken wat er in zat, maar dat zinde Toy niet, en beet Margriet in de vinger. Danny was toch bezorgd over de vinger van Margriet, want vroeg herhaaldelijk, hoe het met de vinger was gesteld. Danny had nog veel last van spierpijn, van z'n fietstocht op school. Met darten staat hij weer een aantal punten voor, dus ik moet nu beter mijn best gaan doen. Hij is ook weer begonnen met schilderen, en dit keer wordt het een clown. Er is ook een nieuw boek op de markt verschenen, en dat heet "Hersentumoren" waar ons gezin ook aan mee heeft gewerkt, met veel informatie van ouders en deskundigen. Ook Danny's profiel staat er in verwerkt, alleen zijn naam is gefingeerd. Verder is hij nog steeds bezig met Aladdin en Ice age 2 op z'n X-box. Dinsdag was geen school, dus heeft Margriet maar spelletjes gedaan. Heeft wat met Toy gespeeld, en kunstjes laten doen. Margriet had zich verschrokken vanmorgen. Danny had zijn kleren aangedaan over zijn pyamajas, en had het zelf niet gemerkt. Daarna had hij de laatste trede van de trap niet gezien, en viel bijna de gang in. Vanmiddag hadden ze nog memory gespeeld, en er was een kaartje op de grond gevallen, en Toy had het gelijk te pakken. Margriet probeerde het kaartje nog te redden, maar Toy beet weer. Danny probeerde het ook, en Toy haptte ook naar hem. Toy krijgt deze week een gele kaart.

Week 16 2006

Danny heeft nog steeds last van z'n rug. Met darten staat hij 6 punten voor. Met oom van Margriet staat het er ook slecht voor, die is ernstig ziek, en trekt Danny zich ook wel aan, omdat hij Math nog laatst op Opa's begravenis had gezien. Danny verheugd zich al op de pasen, van al het lekker eten, en chocolade eieren. Met de pasen zijn wij lekker wezen uit eten. De eerste paasdag naar het Munsterhof, en de tweede dag naar de huifkarhoeve. Danny had lekker gesmikkeld, van zijn uitgebakken spek, pannekoek, en ijsjes. Sheila heeft allebij de paasdagen moeten werken. Dus dinsdag was voor Danny extra vermoeiend, na z'n lang paas- weekend. Danny gaat echt met plezier naar school, en daar vinden zij het ook leuk, dat Danny op de dinsdagmiddag een paar uurtjes komt. Het is voor hem echt een uitje geworden. Zij waren naar het kerkhof geweest, en er ergens bloemen geplaatst. Ook waren ze naar de kerk geweest, en naar een stilte centrum, en daar een mooi mozaik bewonderd van Irene Vlijmen. De dag erna was Danny erg moe, maar dat vindt hij ook niet zo erg, na die leuke dagen. De pasen is nog niet voorbij, want Danny eet nog volop chocolade eieren. Vandaag kwam ook het nieuws, dat Margriet's oom 'Math" was overleden.

Week 17 2006

Danny heeft het druk gehad deze week. Hij is met van alles bezig, wat maar ook maar iets met films of dvd's heeft te maken. Uitknippen plakken schrijven en ga zo maar door. Maar goed zo, want zijn dagelijks leven, is er maar weinig te beleven. Hij geniet daarom van de kleine dingen. Sheila had een feestavondje, en het thema was van Hollywood. Zij had zich mooi verkleed in een Indiaase kostuum, en met de opschrift "Miss Bollywood". Dit is eigenlijk de Hollywood van India. Danny was ook een morgen weer een beetje duizelig, hij denkt dat het komt door te snel opstaan !. Wij zijn al een paar maanden bezig met het spel Aladdin, en wij waren ongeveer op level 15. Danny had bij het opstarten van het spel een foutje gemaakt, en een nieuw spel aangemaakt, en de vorige level overschreven, dus wij konden weer opnieuw beginnen. Maandag morgen toen hij wakker werd, daar schrokken Margriet en Danny zelf van. Zijn tanden en tandvlees waren gaan bloeden tijdens de nacht, en zijn gezicht, nek, en kussen zat vol met bloed. Gelukkig na een wasbeurt bleek het allemaal wel mee te vallen. Op school hadden ze iets met plantjes gedaan, paaseitjes gesnoept, en rekenen. Vandaag lekker op de bank, en snurken samen met Toy.

Week 18 2006

Het is een rustige week geweest. Danny heeft weer regelmatig de hik, en als hij de hik heeft, dan duurt dat wel even. Hij is weer met volle moed aan het spel Aladdin begonnen, en hopen maar dat het nu beter gaat. Ik ben vanaf vrijdag 3 weken thuis, dus veel met Danny op de PC en darten. Danny had nog een lekker Oranje tompoes gegeten, en daar had hij lekker van gesmikkeld. Maandag zijn wij naar de verjaardag van Marga geweest. Danny had haar 6 mooie onderzetters gemaakt van strijkkralen, en daar was Marga blij mee. Wij waren al vroeg daar, en dan is het ook niet zo druk voor Danny. Het was een gezellig feestje. Dinsdag had hij geen school, dus lekker computeren en darten. Danny heeft er ook een site bij gekregen en die heet.: http://www.dartenmetsterren.nl

Week 19 2006

Danny heeft een goeie week, veel darten op TV , darten en computeren met mij, naar de stad toe, om cadeautjes te kopen voor moederdag. Het darten op de TV heeft hem goed gedaan, want hij staat 12 punten voor. Hij heeft ook naar voetballen gekeken, en hij vindt het ook best jammer dat Danny Blind weg moet bij AJAX. Jij ziet maar weer: "Als je wint hebt je vrienden". Danny is ook gestopt met het spel van Aladdin 2. Wij konden niet verder komen, en is maar begonnen met Peter Pan. Dit is ook leuk en niet zo moeilijk voor hem. Margriet had hem ook een nieuw filmblad gekocht, waar alle nieuwe en oude film worden reviewd, en tevens krijgt hij er een nieuwe dvd erbij. Dinsdag had hij het leuk gehad op school, en volgende week wordt juf Herma 60. Vandaag woensdag was hij natuurlijk moe, maar na zijn middag dutje, had Margriet een leuke verassing voor hem. Margriet had in het boek van "Kinderen met hersentumoren" een adres van een stichting gevonden, die zich het lot aantrekt van kinderen of eigenlijk jonge volwassenen van 18 t/m 28 jaar, die een levenbedreigende ziekte hebben. Margriet heeft daar contacten mee onderhouden, en dan gaat Danny's wens in vervulling, dat wij samen met hulp van de Stichting Danielle naar Disney World gaan in Orlando. Deze stichting heeft voor geregeld, dat wij met ons viertjes in de maand oktober voor 7 dagen naar Disney World gaan, met veblijf in een villa, en een huurauto. Toen Margriet het hem vertelde, kon hij eerst helemaal niets zeggen, en moest daarna dikke tranen huilen. Hij was niet de enigste.. Iedereen is hoteldebotel, dus als alles goed gaat, dan gaan wij 16 t/m 23 oktober naar de USA. Danny zei wel, "als ik er nog maar ben in oktober".. Nu is hij al druk bezig om te dingen op te zoeken via internet en brochures.

Week 20 2006

Danny heeft gewonnen met darten. Hij had als eerste 100 keer gewonnen, en heeft nu een keer van de vier de wisselbeker gewonnen. Dus hij was goed gemutst. Hij zit nog steeds vol met vragen over Disney, en alles opzoeken op internet. Vrijdag zijn wij naar de stad geweest om moederdag cadeautjes en voor Margriet zijn verjaardag te kopen. Wij zijn goed geslaagd, en hebben nog wat lekkers gegeten en een lekker Italiaans ijs. Sheila was er ook bij. Tevend hadden wij nog bij de reisbureaus folders gevraagd van Disney. de Moederdag cadeautjes hadden wij al op zaterdagavond gedaan, omdat Sheila zondags moest werken. Danny en Sheila hadden moeders goed verwend, en was blij met de cadeautjes Danny had haar leuke theelichtjes, gasaansteker en lekkere chocolade gekocht, wat hij zelf ook lekker vond natuurlijk. In mijn vakantie periode heeft hij 2 schilderijen samen met mij gemaakt, en zullen binnenkort op de site geplaatst worden. Daten heeft hij ook goed gevolgd, en was blij dat Barney weer eens gewonnen had. Jammer dat Jelly er zo vroeg uit was. Dinsdag ging hij met goeie zin naar school, met een leuk cadeau voor de juf. Maar helaas de juf was er niet, die was ziek. Hij had de folders meegenomen naar school, om de zijn groep te laten zien waar hij naar toe gaat. Vandaag was hij lekker duf, en heeft niet veel gedaan.

Week 21 2006

Jammer dat Treble niet door gaat naar het songfestival, het is eigengelijk belachelijk als je ziet wie er gewonnen heeft. Dit heeft niets meer met zingen te maken. Margriet was ook jarig zaterdag. en nadat wij de boodachappen gehaald hadden, en Danny wakker was, werden de cadeautje gegeven. Danny had haar lekkere parfum, chocolade, en zijn eigengemaakte clown gegeven. De familie komt dit weekend op bezoek. Danny heeft zich een kalender gemaakt, waar hij de weken kan aankruisen als hij naar Disney gaat. Hij heeft ook weer last van zijn benen, en klaagt over pijn in z'n rug. De laatste tijd heeft hij wat vaker klachten. Wij hebben Toy een nieuw speeltje gekocht, en daar kan zowel Toy en Danny gelijk aan trekken, en dan zien wie het sterkste is. Danny had weer pijn in zijn rug, en dat maakt ons toch een beetje bezorgd. Hij heeft extra druppels tramal gekregen.

Week 22 2006

Hemelvaartsdag was ik vrij, dus wij hebben die middag veel gedart. Vrijdag heeft Danny nog steeds zijn snoep avond. Dan heeft Margriet hem allerleii lekker dingen klaar gezet, zodat hij de hele avond lekker kan snoepen. Sheila moet werken, en heeft danny beloofd, als zij thuis komt om 12 uur, dat hem dan nog de nagels gaat knippen.Het is nog steeds slecht weer, en De verwarming draait op volle toeren Zaterdagmiddag gaat hij lekker in het bad. Hij vindt hetzelf niet zo prettig, maar wat moet dat moet dan maar. Zondag hadden wij de verjaardag van Margriet gevierd. De familie was gekomen en het was gezellig. danny had de papieren van disney al op tafel gelegd, en iedereen was ook blij vooer hem. Na afloop van het feestje begon Danny ook moe te worden, maar toch ging hij door tot 4 uur in de morgen. Op school hadden bezoek gehad van een oud leerling, die 5 jaar geledn was weggegaan. Voer de rest van de avond was hij rustig en had het koud.

Week 23 2006

De voetbal gekte begint al. Overal zie je oranje, en nu maar hopen dat ze het ver gaan schoppen. Onder de 21 heeft het al prima gedaan, nu het WK team nog. Danny geniet van al het voetballen, en verheugd zich al op het aankomend WK. Het is ook koud geweest deze week. Danny had zich de handschoenen maar weer eens aangedaan. Met darten staat Danny weer 5 punten voor, dus ik moet beter mijn best gaan doen. Met de pinksteren was het gelukkig wat warmer. Sheila moest werken, en wij zijn de eerste pinksterdag naar het Munsterhof geweest re de tweede naar de Huifkarhoeve lekker wezen eten. Danny zit vol van Disney en wil het ook aan iedereen vertellen. Dinsdag weer naar school, en had rekenen gehad, en lekker gekletst met de juf. Vandaag lekker moe, met Toy gespeeld, en een lekkere tompoes gegeten. Daarna leker slapen, en het verhaal van Carla.

Week 24 2006

In het begin van de week ging het niet zo goed met Danny. Hij had keelpijn, pijn in de buik, was erg moe en opstandig. Kon slecht slapen, en had verhoging en helemaal geen honger. Dit heeft toch 3 tot 4 dagen geduurd, voordat hij zich weer wat lekkerder voeldde. In het weekend ging het weer een beetje. Nu is hij gelukkig weer de oude. Het is erg warm geweest de laatste tijd, maar Danny heeft er geen last van. Hij is nu een beetje verkouden. Dinsdag naar school, en dit keer in korte broek, en zonder vest...., maar dat kan nu ook wel, met 34 graden. Sheila had hem nog een mooie Heiniken pet meegebracht, en alles wat met het Oranje team te maken heeft, dat vindt hij wel prachtig. Bas was ook geslaagd voor zijn studie, en een andere neef van Danny ( Devin) was ook geslaagd. Het Oranje team is een stapje verder, nu maar hopen dat ze a.s. vrijdag ook winnen. Danny vindt het allemaal maar prachtig...veel voetballen op tv.

Week 25 2006

Danny heeft het erg benauwd gehad. Nu is het gelukkig weer wat afgekoeld. Hij heeft veel naar het voetballen gekeken, en verheugd zich al op de volgende wedstrijd van Nederland. Hij is weeer helemaal in orde, hij kan weer mopperen en schelden, en dat is een goed teken. Bas was nog even langs gekomen, en wij hadden hem gefeliciteerd en een cadeutje gegeven. Marga had voor Danny ook een leuke kaart met muziek en inhoud gegeven, omdat hij zo'n kanjer is. Margriet had voor Danny ook een mooie kaart gekocht, zodat hij ook een " beetje geslaagd was ". Danny had op de TV gezien, van iemand die ook naar Disney World was geweest, en is weer helemaal in de ban van Disney. Danny gaat met zijn Oranje shirt naar bed, en staat er mee op. Sheila had hem ook nog een shirt meegebracht, en van mijn broer had hij ook nog verschillende dingen gekregen. Zondag was het vaderdag, en werd goed verwend met cadeautjes. Nog gedart met Danny en weer verloren. Dinsdags naar school, en had het erg leuk gehad. Ze hadden een gezelleige middag gehad, en een ijsje gekregen. Volgende week gaan wij Danny ophalen, want dan moet hij op controle in Maastricht. Vandaag is hij uitgeput, maar verheugd zich al op de wedstrijd van vanavond. Hij maakt zich ook al zorgen, in welke klas hij komt, en welke juf hij krijgt. Maar dat is heel normaal, dat heeft hij al elk jaar. Tevens zou hij een andere chauffeur krijgen, dus het is allemaal maar spannend.

Week 26 2006

Het voetballen is voor Nederland voorbij, en Danny vindt ook niet leuk, nadat Nederland vroegtijdig het WK heeft verlaten. Wij hebben wel een nieuw record gehaald deze keer, namelijk het aantal rode en gele kaarten. Isla was ook geweest deze week, die gaat voor 7 weken naar Frankrijk als aupair. Ze had Danny nog iets leuks gekocht, voor de knutselen. Toy was erg vervelend geweest die middag. Hij bleef maar blaffen tegen Ilse. Danny is ook samen met Margriet naar de pedicure geweest, en dat was toch iets nieuws, hij had zich alles eens goed bekeken hoe dat ging. En op de weg terug, zijn ze nog wezen kijken in de Jo Gerris Sporthal naar de kampioensschappen zitvolley voor gehandicapte. Dit vond hij wel erg leuk. Het was een rustig weekend. Danny had ook post gekregen van het Fransiscusoord, waar zijn nieuwe klas en juf werden vermeld. Hij komt gelukkig in de klas met een dezelfde Juf, en dat vindt hij wel leuk. Dinsdagmiddag ging Danny eerst naar school, daar werd een afscheidfeest gehouden van 6 leerlingen die dit jaar de school gingen verlaten. Danny had voor de laaste dag nog cadeautjes voor Wim, de chauffeur, en de twee juffen gekocht. Wij hadden Danny opgehaald op school, en nog effe de juffen bedankt, voor het leuke schooljaar. Wij konden niet zo lang blijven, want wij moesten op controle naar het AZm toe. Sheila was ook vrij, dus die ging ook lekker mee. Danny was weer afgevallen, en dit ook mede doordat hij zich niet zo lekker voelde twee weken geleden. Hij werd grondig onderzocht, en waren toch ook geschrokken, dat hij sinds de vorige controle 2,5 kilo was afgevallen. Zijn gebit was ook achteruit gegaan, masr de kracht in zijn handen had hij nog. Nu moeten wij in September weer terug voor controle. Na de controle zijn wij nog met z'n alle gaan eten in het AZm restaurant. Onderweg naar huis, heeft hij geslapen, want het was een vermoeiende dag. Vanmiddag heeft hij spelletjes gedaan met Margriet, en video gekeken met Sheila. Vanavond krijgt hij de nieuwe Jetix, dat vindt hij wel prachtig.

Week 27 2006

Dit weertje is voor Danny heerlijk. Hij heeft het niet meer koud en loopt zelfs rond zonder pet. Deze week was hij met Margriet naar de bank geweest, en spaarcenten op zijn rekening gestort, want hij is aan het sparen voor een laptop. Tevens had hij samen met haar een lekker ijsje gegeten in het winkelcentrum. Later in de week werd het steeds warmer, maar Danny vindt het prima zo. Voetballen wordt niet meer gekeken nu Nederland niet meer speelt. Tevens heeft hij verschillende boze buien gehad, maar gingen snel weer voorbij. Zijn neef Bas is op vakantie naar Salou met zijn vriendin, en dat doet toch even pijn, want dat allemaal had Danny nu ook moeten kunnen. Sheila had ook een paar dagen vrij, en heeft veel met Danny video gekeken. Hij had ook zijn rapport van school gekregen en was heel mooi. Hij was erg trots op zijn rapport en zijn Juf had er ook nog een mooie brief bij gemaakt. Iedereen een prettige vakantie gewenst en veilig weer thuis.

Week 28 2006

Het is erg warm en benauwd geweest de laatste week. Het voetballen is afgelopen, en Italie Gefeliciteerd. Danny had ook nog post ontvangen uit Amsterdam, het was een hele doos vol met spelletjes, dus die was helemaal in zijn sas. Alles uitpakken en bekijken, en in het weekend gaat hij de zaak zorgvuldig sorteren. Iedereen bedankt hiervoor. Met darten staat Danny voor met 59- 56. Tevens had hij een DVD gewonnen van de Hitkrant. Margriet had hem vandaag een lekkere omelet gemaakt met gerookt rundevlees. Dat vindt hij wel lekker, maar als je het te vaak maakt, dan hoeft hij het niet meer. Voor de rest was het een rustig week.

Week 29 2006

Het is echt zomer....dit is ook niet meer lekker, behalve Danny klaagt niet, hij vindt het goed zo. Margriet is deze week met hem naar het winkel centrum gelopen, naar de bank geweest, en lekker iets wezen drinken. Hij had een gezellige middag gehad. Tevens hij het verschillende nachten weer laat gemaakt, zodat hij 's morgens erg vermoeid is. Het weekend was rustig verlopen, en is weinig gebeurd. Over 3 maanden gaan wij naar Disney, en Danny kijkt nog regelmatig naar de folders. Sheila had ook 2 dagen vrij deze week, maar moet nu ook 7 dagen werken. Het is nu tropisch warm, en dit jaar hoeft men niet naar Spanje of dergelijk voor de zon. Het mag weer gaan vriezen ...........

Week 30 2006

Weer een tropische week. Nu is het niet leuk meer. Ik heb geprobeerd om een mobiele airco te kopen, voor op zolder, maar er is volgens mij geen enkele zaak meer die airco's op voorraad heeft. Danny is erg vermoeid overdag, en 's avonds laat bezig. Dan verzameld hij informatie over films, die dan tijdens het weekend op internet worden gescreend. Dit vindt hij wel leuk. Zaterdag hebben wij niet zo veel op zolder gezeten, dit vanwege de warmte, maar ook door de afscheids wedstrijd van Bergkamp. Darten hebben wij alleen op zondag gedaan, en Danny staat vier punten voor. Voor de rest was het rustig, maar zeer warm.

Week 31 2006

Het was nog steeds erg benauwd in het begin van de week. Toy was hangerig en moest overgeven. Sheila had Danny nog een spelletje gekcht, en daar was hij wel blij mee. Hij heeft nu al verschillende spelletjes liggen, en heeft maar geen tijd. Met darten gaat hij als een speer, en staat nu 8 punten voor. Margriet neemt voor hem een film op, die hij dan de dag erna kan bekijken, zo krijgt hij toch de middag om. Na de film doet hij meestal een spelletje met Margriet. Ik heb Danny ook heel wat informatie opgezocht via internet van Disney, en uitgeprint zodat hij wat te lezen heeft. Maandag was het weer afgekoeld, en Danny zit weer met de muts op. Morgen gaan wij naar het stadhuis, om paspoorten te laten maken voor de trip naar de U.S.A., tevens gaan wij dan daarna een hapje eten.

Week 32 2006

De paspoorten zijn aangevraagd, behalve die van Sheila, die had haar pasfoto vergeten. Danny begint zich al een beetje zorgen te maken over de volgend week als hij naar school gaat. Allemaal nieuwe dingen voor hem, en dat maakt hem onzeker. Hij krijgt een nieuwe chauffeur, een nieuwe Juf, en andere klasgenootjes. Een juf van het vorig schooljaar die blijft, en dat vindt hij wel goed. In het weekend hebben wij nog naar het voetballen gekeken, en zondag morgen hebben wij naar de opgenomen wedstrijd van Ajax gekeken. Met darten staat het 88-77 voor Danny, dus ik moet meer mijn best gaan doen, om de achterstand in te halen. Maandag had Margriet vlees gebraden, en in de berging gezet, om af te laten koelen, en ze moest even naar de wasmachine op zolder. Ze had Danny gevraagd, om effe op te letten, dat Toy niet de berging in gaat, maar helaas, Toy was sneller als Danny, en had al een lekker stuk vlees te pakken. Gelukkig maar een stuk vlees had hij te pakken. Danny heeft nog een weekje vakantie, en heeft het toch leuk gehad. Margriet heeft verschillende dingen met hem gedaan, en lekker verwend met lekkere dingen.

Week 33 2006

Danny heeft het weer koud, nu het weer is omgeslagen. Ik heb hem op internet wat reisverslagen van van Disney opgezocht en uitgeprint, daar is hij wel een tijdje mee bezig. Danny heeft Margriet geld gegeven, om een cadeautje voor Sheila te kopen, die is namelijk 20 augustus jarig. Met darten staat het nu 92 - 88, in het voordeel van Danny. Dus ik moet gas geven, maar ik bang dat ik het niet haal. Zondag zijn wij naar AH geweest, en daar heeft Danny zich wat lekkere dingen uitzocht voor te snoepen. Tevens is weer een stuk van zijn tand afgebrokkeld, en het wordt steeds minder. Maandag en dinsdagmorgen was hij heel erg nerveus, wat hij ging weer naar school toe. Hij vond het leuk om weer te gaan, maar wel spannend. Hij had ook nog een nieuwe chauffeur, en een nieuwe, en nieuwe klasgenootjes. Een juf van vorig jaar "Marie Louise", die kende hij wel, en dat was voor hem toch vertrouwd. Hij had een leuke middag gehad, ze hadden zich allemaal voorgesteld, over hun zelf gepraat, gerekend en een spelletje "mens erger je niet" en de middag was omgevlogen. De terug reis was niet zo soepel gelopen, want er was iemand anders hem op komen halen, en dat maakt hem weer onzeker, maar hij was goed thuis gekomen. Morgen is het donderdag, en dan gaan wij met z'n alle de paspoorten ophalen, en lekker uit eten.

Week 34 2006

Donderdag hadden we de paspoorten opgehaald, en lekker wezen uit eten. Danny had lekker spek gegeten en een lekker ijsje. Sheila was zondag jarig, en ze was lekker vrij die dag. Zij had mooie cadeautje gekregen, en het was een lekkere rustige dag met ons vieren, want volgend weekend komt de familie op haar verjaarddags feest, want dit weekend waren er paar niet aanwezig. Met Toy gaat het ook prima, kan wel eens vervelend blaffen, maar volgens mij wil hij ook laten zien en horen, dat hij ook aanwezig is. Op school was het ook leuk geweest, hij had "engels" mondeling gedaan. Met de beide nieuwe chauffeurs gaat het ook goed, en hij is weer helemaal in de running. Vandaag heeft hij extra lang geslapen na de middag, want hij was erg moe. Danny op de bank en Toy naast hem. Wie snurkt het hardst ????

Week 35 2006

Weer een week voorbij, de vakantie komt steeds dichterbij. Danny heeft zo zijn dagelijkse bezigheden. Margriet schilt elke dag een appel voor Toy, en Danny voert hem kleine stukjes, dit is een leuk om te zien. Hij heeft voetballen gekeken, en 's morgens naar de herhaling van de series gekeken. Het wordt nu echt spannend. Danny heeft in het weekend ook weer met darten gewonnen. Het staat nu 2-2 voor de wisselbeker, en zijn weer aan een nieuwe wedstrijd begonnen. Het weekend was ook gezellig, want wij hadden de verjaardag van Sheila vervierd. Iedereen had ook gezellig met Danny gekletst, en de avond was voorbij gevlogen. Dinsdag naar school toe, en dit keer had hij de zingende vis meegenomen. Hij was wel zijn zonnebril kwijt geraakt, maar dat mocht de pret niet drukken. Hij had engelse les mondeling gedaan. Danny heeft het koud, en krijgt pijn in de buik (spanning) als hij aan Amerika denkt.

Week 36 2006

Het was een rustig weekje, Er is weinig gebeurt deze week. Er is veel darten op de TV. Margriet neemt de late wedstrijden op, en Danny kijkt de dag erna. Zijn favoriete progamma's zijn: Fear Factor, GTST, Onderweg naar morgen, Jetix tekenfilms etc. Tevens heeft hij naar het voetballen gekeken, maar dat was een blunder. Danny heeft het ook weer enkele nachten laat gemaakt, tot vroeg in de morgen. Dus de dagen erna was hij heel erg vermoeid. Dinsdag weer lekker naar school, en had zijn mooie dart trofee meegenomen. Danny vindt het altijd leuk om iets mee naar school te nemen en de kinderen te laten zien. Vandaag is het woensdag, en is nu bezig met de wedstrijd te bekijken van gisteren, ons nieuw Nederlands talent Maikel van Gerwen.

Week 37 2006

Deze week had Danny last van zijn nek, vlak bij zijn pompje van de drain. Wij vreesden al het ergste, want het kan altijd gebeuren, dat het drainpompje ( shunt) vervangen moet worden. Maar gelukkig verder in de week, verdween de pijn. Hij is ook met Margriet naar het winkelcentrum geweest, en een lekkere tompoes met slagroom gegeten. Voor de rest heel veel darten gezien, en jammer voor Maikel van Gerwen. Dinsdagmiddag gezellig naar school, en ze waren gaan wandelen en gezellig iets wezen drinken bij de "oude eik", daarna nog rekenen gedaan en gekletst. Thuis komende, gelijk op de bank en effe slapen, totdat ik thuis kom, en alweer een week voorbij.

Week 38 2006

Het was zeer kalm deze week. Danny heeft het Disney spel uitgespeeld en is weer bezig met zoeken tussen zijn cd's om wat nieuws te spelen. De 17de september was ik ook jarig (alweer), en had van iedereen leuke cadeautjes gekregen. 's Avonds kwam de familie op bezoek, en het was gezellig. Toy had zich een beetje misdragen, maar de meeste zijn het al gewend. Maandag was hij lekker moe, en hij heeft een dikke muggebult naast zijn oog, en lijkt wel of hij met iemand gebokst heeft. Dinsdag ging hij weer naar school, en had zijn scream-masker meegenomen, en iedereen aan het schrikken gemaakt. Verder had hij nog engels gedaan. Thuis gelijk op de bank en zo was de week weer voorbij.

Week 39 2006

Danny heeft steeds meer problemen met lopen. Hij is zeer snel vermoeid. Als wij in het weekend naar de zolder gaan, dan moet ik hem meestal op de schouder nemen. want lopen wordt steeds slechter. Voor de rest kijkt hij veeel naar de TV en speelt met Toy en doet een spelletje met Margriet, en in het weekend is hij meestal op de zolder met mij op de PC. Dinsdag naar school, en daar had hij ëngelse les gedaan op spelniveau. Tevens rekenen en hij had het prima gedaan. Thuis aangekoemen, heeft hij eerst wat gelapen, en daarna samen met Margriet de video van Disney Parijs gekeken. Vanmorgen werd hij verwart wakker, en had moeite om wakker te blijven. De hele morgen was het een grote moeite om wakker te blijven. Nadat hij wat geslapen had ging het weer. Als hij zo verwart, dan is het toch beangstigend, en maar hopen, dat er niks tussen komt voordat naar wij Disney World gaan.

Week 40 2006

Vrijdag hebben wij de tickets ontvangen van de Stichting Danielle. Deze werden persoonlijk gebracht door de ouders van Danielle. Zij kwamen tevens zich voorstellen, en een uitleg geven over de papieren. Het was best emotioneel als je dan hun verhaal hoort hoe hun dochter gestorven is. Margriet heeft het hele verhaal van Danny vertelt. Danielle heeft toen de stichting opgericht, en de ouders hebben het voorgezet. Danny vindt het allemaal maar spannend, en heeft de papieren wel 10 keer doorgenomen. Nu komt de vakantie dichterbij. Margriet is al bezig met spulletjes apart te leggen, en ik ben al bezig om de route te verkennen op internet. Voor de rest is het een rustig weekje geweest. Danny volgt nog steeds alle series en ook nog "Dancing on Ice". Hij heeft plaatjes uitgezocht voor zijn mp3 speler voor in het vliegtuig te luisteren. Op school had hij het een beetje koud gehad. Hij had les gehad van meneer Frans, en deze had hem geprezen over zijn rekenen.

Week 41 2006

Margriet is al druk bezig, om de zaakjes te regelen. Danny is de folders nog eens aan het doorlezen, en ik ben al weken bezig om te route in Amerika te plannen. Tot nu toe gaat alles goed. Toy gaat a.s. zaterdag naar het Dieren Hotel, dus hij krijgt ook vakantie. Met Danny gaat het redelijk. Hij had last van zijn arm, en was enige dagen wat duizelig, maar is weer als normaal. De spanning begint bij Danny te stijgen, maar dat is juist leuk. Danny en Sheila hebben nog naar de video van Disney Parijs gekeken .Dinsdag had hij he leuk gehad op school. Daar hadden ze engels gedaan en Bingo. Ook werd er veel over Amerika gepraat. A.s. zondag wordt de site nog effe geupdate, en dan de rest volgt na de vakantie, en hopelijk met een heleboel leuke foto's

Zondagavond: 18.00 uur. Margriet heeft alles ingepakt, en wij zijn klaar om te vertrekken. Danny en ik hebben gisteren Toy weggebracht, en Danny is wat nerveus. Wij allemaal trouwens, maar dit is gezonde spanning. Bas was gisteren ook nog geweest, en heeft ons allemaal een prettige vakantie toegewenst. Morgenvroeg vertrekken wij 0m 7.00 uur als alles meezit, en weinig files, hopen wij om 10.00 uur bij schiphol te zijn.'America here we come" Groetjes en tot over 11 dagen.

Het Disney World Orlando Reisverslag

Maandag 16 Oktober 2006

Vandaag om zes uur opgestaan en alles in de auto gedaan. Het was een hele klus maar het paste allemaal erin. Danny was vannacht tot twee uur doorgegaan maar hij had er helemaal geen moeite mee om op te staan. Het opstaan verliep prima. Om zeven uur reden we in Roermond weg en om tien uur waren we op Schiphol. Danny keek er zijn ogen uit en hij vond het prachtig. Nadat wij ingecheckt hadden zijn we eerste lekker gaan eten, Danny heeft een stokje met kaas gegeteten, wat er voor de helft heel goed in ging. Om 14.30 gingen we de lucht in, Danny was in het vliegtuig heel lief ontvangen door het personeel. Hij mocht zelfs in de cockpit kijken en er vragen stellen aan de piloten. Bij het inchecken hebben we nog bijbetaald voor Comfort Class, hier kreeg je extra service, zoals een dvd speler, meer beenruimte enz. Danny heeft tijdens de vlucht naar de video van Harry Potter gekeken, en tussendoor werd er ook nog een beetje gedoezeld. Dat was wel nodig want het was zes uur verschil in tijd met Amerika en daarbij ook nog eens negen uur vliegen.Alles was prima verlopen alleen bij de douane werd Danny zowel in Nederland als in Orlando grondig gefouilleerd en zelfs de grondstoel werd goed nagekeken. Om ongeveer twaalf uur waren we eindelijk op onze plaats van bestemming. De villa die we hadden was zo groot dat je er in verdwaalde, en de auto was super de luxe. Toen Danny uiteindelijk in bed lag sliep hij binnen twee minuten. We waren vandaag ook 26 uur op de been geweest en dat merk je wel! Iedereen was doodmoe maar wel heel blij dat alles goed verlopen was en dat we dit samen mogen meemaken.

Dinsdag 17 oktober 2006

Vanmorgen eigenlijk de eerste dag van de vakantie, iedereen had lekker uitgeslapen, alles is uitgepakt, boodschappen gedaan en toen was het tijd om aan de eerste dag Disney te beginnen. Vandaag gingen we naar Magic Kingdom, een park dat voor Danny goed was te realiseren in zijn gedachtenwereld, het duurde even voor dat we de pasjes klaar hadden en toen was het genieten. We gingen eerst met de Monorail naar het park toe, daarna even wat rondgelopen en toen was er al de parade van Mickey Mouse. Danny genoot helemaal, hij had een smile van oor tot oor! Zo zien wij hem graag en zo is voor iedereen ook altijd de dag al helemaal goed. Tussendoor werd er lekker wat gegeten en gedronken. Het mooie ervan is dat alle negatieve dingen ook nog iets positiefs hebben, want je hoeft nergens in de rij te gaan staan, je krijgt overal voorrang. Iedereen is heel attent en erg lief tegen Danny en ook tegen ons. De Amerikanen zijn een zeer attent volk. Wij zijn vandaag echt helemaal tot rust gekomen, met Danny moet je gewoon af en toe je verstand op nul zetten. Want ook al ga je naar de andere kant van de wereld, zijn stemmingen veranderen niet, maar het is ook allemaal goed te begrijpen want op dit alles heeft Danny totaal geen grip. Alles is vaag en onbekend. Wij waren ook in een achtbaan geweest, Danny was zo bleek als een laken daarna, hij mocht zelfs van het personeel nog een keer, maar Danny wilde niet. Daarna was het tijd voor een sigarettenpauze voor Margriet dat moet ook af en toen, en in Amerika is dat een echt probleem, je mag bijna nergens meer roken. Om zeven uur ging het park sluiten en we waren nog snel in een paar attracties geweest, zoals It’s a small world, dat vond Danny ook grandioos, nadat het park dicht was zin we nog naar Disney Down town geweest, tot half elf. Daar hebben we nog een amusementshal gevonden, wat voor hem altijd dikke pret is, en tot slot nog lekker pizza gegeten. Iedereen was moe en voldoen en tegen half twaalf lag iedereen in bed, Danny is nog doorgegaan tot drie uur, niet te geloven maar zo verwerkt hij deze dag.

Woensdag 18 oktober 2006

Vanmorgen zijn we om acht uur opgestaan en nadat e ontbijt hadden gehad kregen Jan en Sheila zin om te gaan zwemmen, en aangezien er bij de villa een zwembad is zijn ze toen Danny wakker werd lekker even gaan zwemmen. Danny vond het leuk om dat te zien. En daarna heb ik Danny een lekker bordje klaar gemaakt met koekjes en chocolaatjes. Toen heeft Jan met hem spelletjes gedaan en tegen half twaalf zijn we vertrokken naar MGM Studio’s. Ik had Danny al goed ingesmeerd voor de zon want het werd echt bloedheet, toen we daar aankwamen zijn we eerst kaarten gaan kopen voor het thuisfront en die hebben we meteen op de brievenbus gedaan. Daarna werd een nieuwe zonnebril gekocht voor Danny en Sheila. Toen kon de Disney dag beginnen. En hij had geluk want in het eerste half uur had hij al vijf handtekeningen gekregen van de Disney figuren en er werden ook leuke foto’s gemaakt. ’s Middags hebben wij leuke shows gezien en een leuke parade. Je merkt wel aan Danny dat hij moe is en waar hij veel last van heeft is dat hij door de warmte veel moeite heeft om de hele dag te zitten. Veel pijn aan zijn kont. Als afsluiter hadden we vandaag de Fantasmic show gezien met Mickey. Die was werkelijk fantastisch, Danny genoot optimaal, we hadden ook nog een leuke handventilator gekocht voor hem, en die geeft mooie kleuren als hij aanstaat. Nadat de show was afgelopen hadden we nog eerste een lekkere donut voor Danny gekocht. Hij is wel supermoe dat merk je erg goed. Af en toe is hij echt even heel geďrriteerd en daarna is het even uitkijken om geen ruzie met hem te krijgen, het vergt erg veel van hem.

Donderdag 19 oktober 2006

Danny had vanmorgen tot elf uur geslapen, want hij was echt doodop. We hebben eerst ontbijt gemaakt daarna hebben Jan en Sheila nog een tijdje gezwommen. Jan zwemt maar even, Sheila wat langer ze is een echte waterrat. Danny was in het begin, toen ik hem wakker maakte, een beetje suf, hij moest nog echt bijkomen en had geen idee hoe laat het was. Jan heeft eerst nog even met hem gekaart en om twaalf uur zijn we vertrokken naar Disney Epcot. Alleen al de entree bij Epcot was grandioos. Er was een hele grote fontein waar je geld in kon gooien en een wens kon doen. Dat hebben Sheila en Danny gedaan. Daarna begon de Disney dag, met eerst even oriënteren wat waar en wanneer. In dit park waren veel future attracties, deze dingen vond Danny heel leuk, zoals het ruimteschip, zoals Future World en Energy world. Er was ook een attractie die heette, Test Track.Deze was voor auto die testen moeten ondergaan, zoals een remtest, kou en warmte test, speed en turbulentie enz. Het leuke was dat het personeel van deze attractie, tegen Danny zei dat als hij nog een keer wilde hij nog eens mocht. Maar eerst zei Danny nee, en na de eerste keer vond hij het zo gaaf dat wij nog een tweede keer zijn gegaan. Tussendoor werd er ook nog af en toe pauze gehouden om even wat te eten en te drinken. Tegen zeven uur hadden we alle attracties gehad en je kon ook wel merken aan Danny dat het zo genoeg was, hij werd zichtbaar moe. Daarna even een rustige periode gehouden want dat was even nodig. Showcase was een heel groot meer, met rondom heen verschillende landen met diverse giftshops en diverse eetgelegenheden uit het desbetreffende land. Danny had geluk want in Frankrijk heeft hij lekker crępe susette gegeten.Je had hem eens moeten zien genieten. Om negen uur was er een grote vuurwerkshow op het meer. Dit was magnifiek om te zien. Er waren waterorgels, muziek en vooral veel vuurwerk, Danny genoot met volle teugen. Om elf uur waren we thuis, het was alweer een geslaagde dag. Danny maakt vandaag nog een lieve opmerking tegen Margriet, over dat zei alles weet wat hij wil, dat staat dan wel in contrast met als hij even later boos is, dan is zij ook weer de eerste die wordt aangepakt. Om elf uur lag iedereen moe in bed. Danny had vandaag weer een topdag en wij samen ook, dat spreekt voor zich. Danny vraagt elke avond hoeveel dagen we nog hebben, dat zijn er nu dus nog drie. Morgen gaan we naar Universal Studio’s.

Vrijdag 20 oktober 2006

Vanmorgen had Danny veel moeite met opstaan. Het was vannacht weer laat geworden, alweer drie uur. Na het ontbijt, zwemmen heeft Margriet nog wat gerommeld in de koffers, zodat we de laatste dagen ook goed kunnen benutten. Danny sliep nog en toen hij wakker werd en zijn medicijnen had genomen zijn we meteen vertrokken. Het was ongeveer een half uurtje rijden. Daar aangekomen zijn we eerst wat lekkers gaan eten en werden de leukste attracties uitgezocht die Danny het liefste wilde zien. Als eerste werd er naar Shrek gegaan, die vindt Danny erg leuk. Overal was er wel een wachttijd, maar wij hadden een Fast Pass gekregen dus toch een beetje voordeel. Het was vandaag erg warm en dat maakt het iets moeilijker vond ons, want binnen is het zijn muts op en vest aan en buiten is het dan weer muts af en pet op en vest uit. Na Shrek zijn we naar de Kids Factory geweest, waar veel karakters rondliepen, waarmee Danny op de foto is geweest en tevens een handtekening van heeft gekregen, zoals Woody Woodpecker, Curious George en Scooby Doo en de uitvinder van Back to the Future. Daarna wat gaan drinken, en elkaar nog even kwijtgeraakt. Bij de attractie “Earthquake“mochten Wij ook meteen doorlopen. Dit was ook prachtig en je merkt dat Danny dit helemaal echt beleeft, alleen is hij wat huiverig als er vuur bij komt, ten eerste is het fel voor zijn ogen, en ten tweede de schrikreactie. Daarna was het de beurt aan “Jaws”, waar je met een bootje het water op ging, en het is alsof je echt op de set bent, alles beweegt en de boot wordt door Jaws aangevallen. Op straat werd nog een show gegeven van de Blues Brothers, en toen gingen wij naar de “Revenge of the Mummy, daar wisten wij eigenlijk helemaal niet wat wij ons daar van moesten voorstellen, het was dus echt spannend. Nou dat hebben we geweten, het was een echte nachtmerrie. Achter af konden we er om lachen, maar tijdens die attraktie, klopte ons hart in onze keel. Daarna gingen wij naar `Twister`, dit was ook geweldig. Toen wij daar klaar waren, liepen wij naar buiten, en Margriet was tegen Jan aan het praten, en zij had niet in de gaten, dat Danny rechtop ging staan in de rolstoel, en daardoor had zij de rolstoel niet goed vast. We stonden aan een stoeprand en toen gebeurde het volgende:Danny viel voorover uit de rolstoel, dat was echt heel erg schrikken, hoewel we er niks aan konden doen was Danny natuurlijk hels tegen Margriet Gelukkig viel het allemaal mee en alleen een geschaafde knie was het resultaat. Het eerste uur daarna was echt erg moeilijk, Danny was heel erg boos op Margriet, maar gelukkig draaide hij daarna bij. We waren allemaal heel erg geschrokken. Nadat alles weer tot rust was gekomen zijn wij nog naar ´Jimmy Neutron´ geweest en daarna naar City Walk, want Universal Studio ging al om vijf uur dicht. Daar hebben we nog een aantal leuke foto´s gemaakt en heeft Danny nog op een paarden carrousel gezeten. Danny had in Nederland van verschillende mensen geld gekregen om iets leuks van te kopen, van het geld heeft hij een leuke knuffel aap gekocht die kan praten en trillen. Tevens heeft hij zich een tattoo laten zetten met airbrush, en wat erg leuk was dat de jongen die hem zijn tattoo had gezet, hij ons niet heeft laten betalen. Het was een halloween tattoo. Daarna zijn we nog lekker pizza gaan eten, toen terug naar de villa. Het was een heerlijke dag geweest alleen het incident met de rolstoel was balen. Thuis aangekomen was iedereen moe maar wel voldaan!

Zaterdag 21 oktober 2006

Danny was gisteravond nog bezig geweest voor hij is gaan slapen. Hij moet echt eerst afbouwen en dit doet hij dan ook voor hij gaat slapen. Dit doet hij dan ook door eerst te lezen in de Jetix of de Hitkrant, deze hadden we nieuw van thuis meegenomen. Gelukkig is hij om 01.00 uur gaan slapen. Vanmorgen was het erg moeilijk om hem wakker te krijgen hij was ook erg verward. Volgens ons is er daar weer even iets aan de hand geweest, want vandaag is hij de hele dag verward gebleven. Daarbij nog extremer moe dan normaal.Hij had de hele dag last van black outs. Om twaalf uur zijn we richting Magic Kingdom gereden, voor ons het laatste dagje Disney. Ook vandaag was het weer bloedheet. Aangekomen op het park zijn we dit keer met de veerboot naar de ingang gevaren. Danny vond dit ook leuk. Op het park werd eerst wat gegeten en gedronken en even overlegd waar we het eerst heen wilden gaan. Allereerst hebben we een rondvaart met een hele grote dubbeldek rivierboot gemaakt. Aan beide kanten waren leuke dingen te zien. Omdat het zo warm was zijn we nogmaals naar `It´s a small world´geweest, om een beetje af te koelen. Daarna zijn we naar ´Ariel´s Grot´ geweest en is Danny met Ariel op de foto geweest. Danny heeft echt moeite om wakker te blijven, en als we ergens in een attractie gingen was het voor hem heel moeilijk om zich te oriënteren waar hij precies erin moest stappen. Hij merkt dat zelf ook en reageert zijn frustratie dan af op ons. In de vliegtuigjes wat hij in Parijs erg leuk vond, vond hij dit keer minder omdat het zo hoog is. Nadat we alles gedaan hadden hebben we eerst wat gegeten en Danny heeft genoten van lekker popcorn, met zijn ogen meestal dicht! Daarna hadden we nog een leuke interactieve attractie van ‘Buzz Lightyear´, je zat in een draaiend karretje en je moest dan met een pistool diverse targets proberen te raken. Dit vond Danny erg leuk, zo leuk dat we er zelfs twee keer achterelkaar in zijn geweest. Nadat we alles gezien hadden, Danny was ondertussen ontzettend moe en zat in een dipje, en wilde graag terug naar de villa, toch hebben we dit proberen te omzeilen, omdat we anders de licht parade zouden missen. Hij had vandaag ook moeite met de drukte op het park. Waar hij ook keek, waren het benen, benen en nog eens benen waar hij tegen aan keek. We hebben besloten om lekker ijs te gaan eten, zo hebben we de tijd een beetje getrokken. Daarna was er bij het kasteel van Cinderella een hele mooie show met Mickey Mouse, de show heette, ´When Dreams Come True´, dit was wel erg toepasselijk voor Danny, want his dream came true! Daarna was het wachten op de lichtjes parade. Danny wilde wel erg graag naar huis want hij was kapot. Na de grandioze parade zou er nog vuurwerk komen, maar daar hebben we niet meer op gewacht, dat werd te laat voor hem want hij was helemaal op, het was genoeg zo. Toen we bij de villa kwamen was het ook de eerste keer dat Danny op de bank in slaap viel. Hij sliep tot half elf de volgende ochtend.

Zondag 22 oktober 2006

Vanmorgen kwamen wij erachter dat we niet om 17.45 zouden vliegen maar om 19.25. Dus we hebben morgen nog een lange dag voor dat we naar de luchthaven gaan, we gaan dus morgen eerst naar het Oulet Center, want we hebben nog de hele dag de beschikking over onze auto. Om half elf hebben we Danny wakker gemaakt om aan een dagje Seaworld te beginnen. Danny´s wens was om de dolfijnen te mogen aaien. Dat heeft hij van het begin af aan gezegd. De weg naar Seaworld wisten we al, dus dat was geen moeite meer. Danny was wel nog steeds ontzettend moe, en heeft de hele dag weer moeten vechten tegen de slaap. Aangekomen in Seaworld zijn we eerst lekker koffie gaan drinken en hebben we een gehandicapten pas gehaald bij Guest Service. Toen zijn we naar de show ´Believe´ van Shamu gegaan. Deze was ontzettend mooi! Het was een show met orka´s. Danny werd wel om de tien minuten aangetikt door ons om hem wakker te houden, het was heel erg triest om hem zo te zien zitten. Maar het ging gewoon niet anders. Het was zo jammer als hij van deze dag waar hij zich zo op verheugd heeft, als hij daar niks van zou zien. Er was ook een leuke show met zeeleeuwen, het was een verhaal over piraten, Danny genoot tussen de slaappauzes in van dit alles. Ook was er een tunnel waar je door kon lopen, deze was van glas en zo liep je eigenlijk door een aquarium van haaien. Dit was fascinerend om te zien. Daarna even lekker wat gegeten, voor de verandering eens een keer iets gezonds, broodjes met salade en een lekkere pasta! Danny heeft lekker gesmikkeld van kaas chipjes, deze vindt hij erg lekker. Af en toe begreep hij niet goed wat wij bedoelde als we hem wat aan wilden wijzen of iets wilde vertellen. Jan heeft voor Danny veel gefilmd vandaag zodat hij dit alles thuis nog eens kan bekijken. Vanmiddag ook nog even met begrip gereageerd op Danny´s verhaal want hij heeft het heel moeilijk en beseft dit ook, maar reageert dit dan weer op Margriet af. Om vier uur was er een super mooie show met dolfijnen, deze was echt heel erg mooi. Danny was ook nog flink nat gespetterd door de dolfijnen. De dolfijnen vind hij nog steeds helemaal te gek! Dus toen we klaar waren met eten zijn we naar ´Dolphins Cove´ geweest, waar hij de dolfijnen heeft mogen aaien. Hij glunderde helemaal! De dolfijn die hij heeft mogen aaien heette, ´Lilly´. Het was voor ons allemaal ook een emotionele dag omdat dit toch zeker een van zijn wensen was. Nadat we alles shows zo´n beetje gezien hadden zijn we nog naar een soort gok-spelletjes gedeelte geweest, waar Danny en Jan zich hebben uitgeleefd. Daarna nog lekker gegeten en toen richting onze villa. Daar nog alles opgeruimd en ingepakt en toen lekker slapen. Het was een dag die tweezijdig was, heel erg genoten maar, zeker ook geschrokken over de toestand van Danny.

Maandag 23 oktober 2006

Jammer, de dag dat we alweer terug naar huis vliegen. Jammer maar toch ook wel een beetje blij dat Danny toch weer een beetje tot rust kan komen, want dit is wel heel hard nodig. Met veel moeite kregen we hem uit bed en in de kleren en konden we vertrekken naar de receptie van Indian Ridge, waar we de sleutels moesten inleveren. De vakantie was grandioos geweest, ontzettend jammer dat het weer voorbij was. Om tien uur reden we van het park weg richting een supermarkt waar Danny aan het begin van de week een leuk masker had gezien. Dit wilde hij nog graag kopen. Het is een griezelmasker van Frankenstein. Nadat we daar klaar waren zijn we naar het ´Outlet Center´van Orlando gereden. Daar hebben we lekker geshopt en een leuke winterjas voor Danny van Adidas gekocht. Het was gelukkig vandaag niet zo warm meer dus dat viel alweer mee. Tegen een uur of drie nadat we lekker hadden gegeten gingen we richting het vliegveld. Eerst nog de auto teruggebracht. Bij aankomst konden we meteen inchecken en hebben daarna eerst lekker wat gedronken en is Margriet nog snel buiten een sigaretje gaan roken. Om half zeven zijn we naar de gate gegaan en toen duurde het niet lang meer voordat het tijd was om in te stappen. Om even over half acht vertrok het vliegtuig. Danny is gelukkig in slaap gevallen, ik probeerde in het schrift te schrijven maar was ook erg moe dus dat ging niet zo heel goed. Dinsdag 24 oktober 2006 Vannacht om twee uur maakte het cabine personeel van Martinair ons wakker. In Nederland was het toen al acht uur, dus tijd voor ontbijt! Daarna nog met Danny naar het toilet geweest, want hij moest heel erg, gaat wel erg moeilijk op zo´n kleine wc. Vlak voor de landing hebben we Danny wakker gemaakt, wat natuurlijk best moeilijk was. Morgen na aankomst gaan we meteen naar Marga, dat vind Danny leuk. Danny had best redelijk geslapen, dat gaat gelukkig altijd goed, want als hij echt moe is slaapt hij overal. Margriet ook. Gelukkig hebben Jan en Sheila tussendoor ook wat gedoezeld. Om half twee waren we in Roermond, toen naar Marga, dat was een kleine opleving voor Danny. Eigenlijk voor ons allemaal, want we waren echt helemaal kapot. Bas hadden we een souvenir gekocht, een mooie mok uit Seaworld. Bas had vandaag ook vrij, dus dat was even boffen. Thuis aangekomen had buurvrouw Jos een leuke kaart op de bar gezet. Daarna werd het een hele klus om ons wakker te houden. Danny, Sheila en Jan zijn toen de stad ingegaan en Danny heeft bij Intertoys een computerspelletje gekocht. Daarna zijn we nog lekker pannenkoeken gaan eten. Eenmaal weer thuis is Danny nog even naar de computer geweest om het spelletje uit te proberen en daarna om half zeven is iedereen naar bed gegaan, want we waren allemaal heeeel erg moe!! Danny is die avond nog verschillende keren naar de wc geweest.

Amerika was prachtig, mooi, vermoeiend maar ook helemaal te gek!

Danny heeft genoten en wij ook, het was echt grandioos!

Stichting Danielle, Bedankt!

Dit was het einde van Danny´s Disney World avontuur.

Woensdag 25 oktober 2006

Iedereen heeft een heerlijke lange nachtrust gehad, Danny heeft tot tien uur geslapen. Daarna heeft hij met Sheila de herhaling van Goede tijden gekeken. Tevens heeft hij met zijn souveniers gespeeld. Margriet is al flink bezig met wassen, wassen en nog eens wassen! Vandaag hebben we lekker chinees gehaald en vanavond is Danny weer vaker naar de wc geweest, hij is nog steeds vermoeid en de jetlag werkt nog wel een paar dagen door.

Week 43 2006

Danny en ik hebben Toy opgehaald bij het dierenhotel, en was blij om ons weer te zien. Hij was behoorlijk smerig, en ik heb ook gelijk een afspraak gemaakt om hem te laten wassen. Donderdag was het ook 7 jaren geleden, dat Danny in het ziekenhuis moest worden opgenomen. Maar gelukkig is hij er nog. Nu is alles weer een beetje normaal. Ik en Sheila zijn aan het werk, Margriet heeft de vakantiewas gedaan, de zomerkleren opgeruimd, en spelletjes met Danny gedaan. Toy heeft een grote was-knipbeurt gehad, dus wij zijn allemaal klaar voor herfst. zaterdag hebben we de foto's opgehaald en bekeken, en waren goed gelukt. Dinsdag ging Danny weer school, en had zijn halloween masker meegnomen, en had zjn nieuwe jas aangetrokken, die we in Amerika gekocht hadden.Op school hadden ze nog samen naar Danny's site gekeken, en sommen gemaakt. Vandaag had Margriet hem een lekkere mini pizza gemaakt, en daarna zijn middagdutje.

Week 44 2006

Danny is nog steeds moe, hij kan 's morgens niet wakker worden. Maar hij gaat ook weer 's nachts door tot 3 uur in de morgen. Darten doet hij ook steeds minder, want hij vindt het te vermoeiend. Het was een rustig weekend. Marga wordt dinsdag geopereerd, en dat is ook weer effe spannend. Dinsdagmiddag naar school, en daar had hij met in zijn rolstoelde zittend, de "Rock & Roll"gedansd met zijn juf Marie Louise, en ze hadden tevens de vakantiefoto's bekeken. Vandaag woensdag is hij samen met Margriet met de taxi naar het ziekenhuis gegaan, en zijn tante Marga bezocht. Daarna nog lekker op de bank geslapen en een bosche bol gegeten.

Week 45 2006

Danny heeft samen met Margriet de foto's van de vakantie nog eens bekeken. Danny is ook bezig met alle speelgoed boekjes van de Sinterklaas uit te pluizen voor nieuwe spelletjes. Tevens is hij 's avonds ook veel bezig om recensies van nieuwe films uit te zoeken. 's Middags spelletjes met Margriet, met wat lekkers te snoepen, dan is hij al gelukkig. Het zijn de kleine dingen, waar hij ook intens van kan genieten. 's Avonds na het eten, dan volgt hij met de dames alle series van 19.00 uur. In het weekend is hij meestal bij mij op zolder, waar de computers staan, en het dartbord. Dit weekend had hij weer zin om te darten. Naar de zolder lopen, dat wordt voor hem steeds moeilijker. Meestal gaat hij bij op de schouders zitten, en zo gaat hij dan twee etages omhoog. Sheila had hem ook nog een mooie adventskalender gekocht, en dat vond hij wel lief van haar. Dinsdag naar school, en daar had hij Engelse les gehad, over de seizoenen en de maanden. Met rekenen had hij maar 9 fouten van de honderd sommen. Vandaag was hij natuurlijk erg moe, maar Ilse kwam vanmiddag langs, en dat vindt hij altijd reuze gezellig. Ilse had samen met hem foto's bekeken, en Danny genoot. Ilse komt nog altijd, als enige van de lagere school, Danny regelmatig opzoeken. Dit was het weer voor deze week.

Week 46 2006

Danny is weer onrustig. Hij gaat door tot diep in de morgen, soms tot 04.30 uur. Dit hebben wij geregeld, maar in november en december tot wel regelmatig. Het zijn dan ook spannende tijden ; Sinterklaas; vuurwerk; en zijn verjaardag. Deze week heeft hij voetballen gekeken, spelletjes gedaan met Margriet, Toy spelen, etc etc.. Danny is ook hele geflipt deze week, en had grote herrie gemaakt met Margriet en Sheila. Zaterdag is hij samen met mij naar de stad geweest, om Sinterklaas inkopen te doen. Wij zijn eerst wat gaan eten in de sead, een beetje overlegd wat en waar wij gingen kopen, en binnen 3 uurtjes was alles gepiept. In de stad had hij zich ook een nephart gekocht, zo'n plakkerig vies ding. Goed geslaagd, en voldaan weer huis. Met darten staan Danny voor met 33--22, dus dat wordt weer aanpakken. Dinsdag met volle moed naar school, en natuurlijk moest het nephart mee. Zijn klasgenootjes vonden het ook maar een vies ding. Zij hadden rekenen gedaan, en hij had 0 fouten gehad. Daar was hij wel trots op. Thuis gelijk slapen en de dag erna was hij ook nog goed vermoeid. Margriet had hem nog een lekkere minipizza gemaakt, en nu zit hij op de bank, en gaat zo dadelijk de series volgen met de dames.

Week 47 2006

Het was een rustige week, weinig gebeurd eigenlijk. Zondag is Margriet naar de stad geweest en de cadeautjes voor Sinterklaas gekocht. Sheila moest werken, en nadat Margriet klaar was met shoppen, zijn lekker uit gaan eten. Margiet heeft ook met de dokter gebeld, omdat Danny ongeveer 3,5 week niet naar de WC was geweest. De huisarts had zich nog met de kinderarts gebeld, en deze adviseerde, dat de wijkverpleging zou komen en hem een klisma zou geven. Danny heeft nog negens last van, en was er al gelijk tegen deze ingreep. Margriet stelde voor om eerst dulcolax tabletje te proberen en dat wilde hij in eerste instantie ook niet. Maar hij ging eerst naar school dinsdag, en daar had engels gedaan bij Mhr. Frans, wat hij heel was. Margriet had nog met de dokter gebeld, en besloten om eerst microlax te proberen. Dus Margriet met een smoesje, dat Danny een beetje verhoging had, en de koorst moest worden opgemeten, had zij hem de microlax toegebracht. Hij was nog er slapperig, en er weinig van gemerkt. Dit had weinig effect, en Margriet had hem ook naar maar dulcolax gegeven, en nog microlax 's middags toen hij wakker werd, en uieindelijk was er toch resultaat. Gelukkig maar, want een klisma van een wijkverpleegster zou geen succes zijn geweest. Hopelijk gaat het nu allemaal weer vanzelf op gang. Hij klaagt wel, dat hij pijn aan z'n kont heeft van de koorst thermo-meter !!!!

Week 48 2006

Het hoogtepunt deze week was toch de dinsdag. Danny had op school voor Sinterklaas mogen spelen. Hij ging langs de klaslokalen, en moest op de deuren kloppen. Hij had het heel leuk en gezellig gevonden. Die avond hadden wij zelf ook pakjesavond, en Danny vond het allemaal maar spannend. Danny had vanalles gekregen, zoals spelletjes, dvd's, klei, schilderij zelf te maken, en vooral snoep, snoep, snoep. Sheila was ook vrij, en het was vanouds gezellig. De kinderen hadden ook leuke cadeautjes voor ons gemaakt. Vandaag was hij erg vermoeid, en heeft samen met Margriet nog eens de cadeautjes goed bekeken.

Week 49 2006

Het jaar is alweer bijna om, nog 3 weken en dan is Danny jarig. Hij is al de hele week bezig om vuurwerk uit te zoeken, en dat gaan we ook dit weekend bestellen. Danny kan weer niet naar de wc gaan, dus heeft Margriet hem een laxeermiddel gegeven, maar nog steeds geen resultaat. Zondag zijn we naar de verjaardag van Peter geweest, en het was gezellig. Danny had lekker gesnoept, en had nog een zakje meegekregen voor thuis. Dinsdag naar school, en hij de vuurwerkfolder meegenomen. Op school had hij engels gedaan, en had een pluim gekregen van de Juf voor zijn uitspraak. Thuis had hij nog lekker kipfingers gegeten en een uurtje op de bank geslapen.

Week 50 2006

De temperatuur begint de dalen, en Danny heeft het koud. Wij hebben het vuurwerk besteld, en verheugd zich al op oudjaarsavond. Margriet heeft de kerstboom opgezet, en het ziet er gezellig uit. Danny is ook weer naar de WC kunnen gaan, met gebruik van een laxeer pilletje. Hij heeft last van koude voeten en koude handen, en zit op de bank met muts en handschoenen aan. Dinsdag is hij naar school gegaan, en hadden het heel gezellig gehad. Geen les dit keer, maar gezellig spelletjes doen, en had nog een pluim gekegen van de juf voor zijn engels. Vandaag was hij lekker moe, en heeft vanmiddag lekker geslapen, met Toy naast hem.

WIJ WENSEN IEDEREEN GEZELLIG KERSTFEEST

Week 51 2006

Het is een rustige week. Ik ben vrij tot de 3de januari, dus gaan wij 's middags, nadat Danny geslapen heeft naar de computer. Darten hebben we nog niet veel gedaan, omdat hij erg moe is. Hij is net het spel "Over the Hedge "bezig. Kerstavond was gezellig, sheila had ook vrij. Margriet had lekkere dingen klaargemaakt, en de avond was snel voorbij. Eerste Kerstdag waren wij gezellig thuis, en weer lekker eten, eten en eten. Sheila was er vandaag ook, maar 2de Kerstdag moet ze werken. 2de Kerstdag zijn wij met z'n drietjes naar Gitstappermolen geweest, en lekker wezen eten. Danny smulde van zijn pannekoek en z 'n ijsje. Het was een hele gezellige Kerst, en vandaag is Danny erg moe. Hij had zelf geen zin om naar de computer te gaan en te darten, maar dat komt ook door deze drukke dagen.

NOG EEN PAAR DAGEN, EN DAN IS DANNY JARIG.

HIJ WORDT 19 JAAR .

Week 52 2006

Het vuurwerk is gekocht en opgehaald. Danny heeft alles uitgepakt, goed bekeken en klaargelegd voor de 31 ste. Op zijn verjaardag werden eerst de cadeautjes uitgepakt en luid gezongen. Sheila was ook vrij die dag en was erg gezellig. Hij had vele kaarten gekregen en een speciaal cadeautje van Carla. Carla maakt al verschillende jaren een jaarkalender voor Danny, met leuke foto's van Danny van het afgelopen jaar. Danny was blij met de cadeautjes en was helemaal in z'n sas. Bas kwam 's middags en gingen met z'n vijfjes naar de stad, om lekker wat te eten in het Munsterhof. Vandaar uit hbeen wij het koud buffet opgehaald, en Bas afgezet, en thuis nog gezellig gevierd tot 12.00 uur, toen zijn wij naar buiten gegaan om het vuurwerk voor Danny aan te steken. Danny is nu 19 jaar, en wie had dat ooit gedacht....?, maar je ziet wel, dat hij achteruit gaat. Zijn gewicht, tanden en vermoeidheid wordt steeds erger. Danny had genoten van zijn verjaardag.

Groetjes van Danny en tot volgende jaar.

Iedereen de beste wensen voor 2007

Margriet, Jan, Sheila & onze kanjer "" Danny""