V
r

 

Niks te doen....Stuur mij maar

een mailtje

Mijn   verhaal  8

 

 

Op nieuwsjaardag zijn wij eerst naar Marga geweest en na de middag zijn Anske geweest. Sheila moest werken, maar ja....... eentje moet het geld verdienen. De dagen erna waren voor Danny erg moeilijk. Hij was ontzettend moe, en heeft ook vel geslapen. Aankomende zondag vieren wij het feest van Danny. Dan gaan wij met de familie en Ilse naar de Huifkarhoeve lekker uit eten. Danny is een beetje nerveus, maar dat is juist het leuke. Volgend week gaat hij weer school, en daar gaat hij ook trakteren.

Week 2 2007

Het feest van Danny was heel gezellig geweest. Alleen Bas zijn Oma lag op sterven, zodat Marga en Peter niet konden komen. Bas was wel gekomen. Vlak voor het feest had Marga gebeld dat zij toch onderweg waren. Maar tijdens Danny's feestje, kregen zij telefoon dat Marga's schoonmoeder, Bas zijn oma, overleden was. Danny's feest was desondanks toch nog geslaagd. Er werd gezongen en cadeautje uitgedeeld. Isle was ook gekomen, en daar was Danny toch blij om. Van de meeste van de familie had hij een mooi cadeau gekregen, zoals een verrekijker, een mooie ketting met een dolfijn eraan, en steen verven en puzzelboek. Wij hadden allemaal lekker gegeten, en de tijd vloog voorbij. Voor de rest van de week heeft hij ook veel naar darten gekeken, en dinsdag op school, had hij zijn verjaardag feestje gevierd. Hij had iedereen getrakteerd, en hij had van hun lekkere douch-gel en een snoepzak gekregen. Voor de rest heeft hij het enkele avonden goed laat gemaakt tot vroeg in de morgen, dit is waarschijnlijk omdat er ook verschillende dingen zijn gebeurd deze week.

Week 3 2007

Danny heeft nog genoten van het darten. Zaterdag kreeg Danny tegen het middaguur vreselijke krampen, en was erg grauw in zijn gezicht. Hij probeerde te poepen maar drang was er wel, maar lukte niet. Hij ging maar slapen, en werd weer wakker van de krampen. Daarop hebben wij de dokter gebeld, en die kwam direct. De dokter vertrouwde het niet, en wij werden naar de eerste hulp verwezen. Daar werd bloed geprikt, en foto's van zijn buik gemaakt. Hij had nog steeds erge krampen. De internist en de maag en darm arts werden erbij gehaald. Nogmaals een grondig onderzoek. Eerst dachten zij dat er iets met het draintje aan de hand was, maar er hij bleek een knik in de dikke darm te hebben, en er werd besloten om hem een hoge klysma te geven. Danny was erg flink, en gaf geen kik. Je kunt je wel bedenken wat er toen gebeurde na die klysma. Alles zal vol p.... tot in zijn sokken. Margriet had samen met de verpleging alles opgeruimd. Daarna kreeg hij nog een infuus aangeprikt, en werd besloten om hem een endoscopie te laten doen, dat is om de darmen leeg te zuigen, en hopen dat de knik daardoor zou verdwijnen. Alles was erg pijnlijk, maar Danny liet het maar over zich heen komen. Danny moest een nachtje in het ziekenhuis blijven, ter observatie. Ik ben bij hem gebleven. Wij kregen een kamer met twee bedden, en dat was wel goed geregeld in het ziekenhuis. De zondagmorgen werden nogmaals foto's gemaakt, en bleek nog niet helemaal in orde te zijn, en kreeg nog een klysma. Nadat het klysma zijn werking gedaan had, zijn wij tegen de middag weer naar huis gegaan. Het jaar is al goed begonnen. Tot heden heeft hij nog geen krampen meer gehad. Heeft wel nog zo nog wat pijn, maar dat komt door die endoscopie. Op school had hij het leuk gehad, en verteld over het ziekenhuis.               Ik ben een paar dagen vrij, en dan gaan wij meestal iets knutselen en computeren op zolder. Hij is begonnen met stenen te beschilderen, dat had hij van Ilse voor zijn verjaardag gekregen.

Week 4 2007

Rustige week, en weinig gebeurd. Gelukkig maar, beter zo, als vorige week, dat was een "Shity" weekend. Danny was een beetje nerveus toen hij naar school ging. Hij kreeg een toets van Engels, en kwam trots thuis met een 10+, en was hartstikke blij. Zijn stoelgang is bijna in orde, het is nu even aanzien, de hoeveelheid medicijn. Overdag speelt hij nog steeds met Toy, en voert hem een geschilde appel in blokjes.

Week 5 2007

Danny voelt zich niet zo lekker, heeft keelpijn en snottert een beetje. De hele week is rustig verlopen. Hij kijkt graag naar alle herhalings uitzendigingen van schaatsen, welke het ook mag wezen, want het zijn er zo veel.'s Middags gaat hij altijd slapen, en daarna een spelletje met Margriet, behalve in het weekend, dan neem ik het een beetje over. Dan wil hij graag op de PC een spelletje spelen, film kijken, of als hij zich goed voelt, een potje darten. Vroeger wilde hij vrijdag, zaterdag en zondag darten, maar dit wordt toch steeds minder. Nu als hij zich lekker voelt, dan darten wij een keer in de week, want hij vindt het toch zeer vermoeiend. Dinsdag lekker naar school, en hij Engels gedaan en rekenen, en had ook nog een beetje pech, toen hij de schuifdeur van zijn klaslokaal geopend had, dat die uit de rail was gegaan. Voor de rest had hij het erg leuk gehad, en was tijdens de reis terug in slaap gevallen. Op dit moment is hij erg verkouden, maar dat zijn meerdere mensen.

Week 6 2007

Danny zijn stoelgang is nog steeds niet in orde, dan gaat hij 8 keer op een dag, en dan een week helemaal niet, dus de regelmaat van vroeger is helemaal in de war. Zijn verkoudheid is bijna weg, en voelt zich al een stuk beter. Hij was ook van de laatste 2 tredes van de trap gevallen, en heeft een blauwe plek aan zijn schouder, en blauwe plekken aan zijn achterste. De stuntman........... Voor de rest was het rustig, Sheila had vier dagen vrij, en Danny heeft veel met Toy gespeeld. Dinsdag had hij het weer gezellig gehad op school. Danny is erg onstabiel met lopen.

Week 7 2006

Nog steeds hetzelfde, Danny is nog niet naar de WC geweest. Wij hopen maar, dat niet weer hetzelfde gebeurt, als een paar weken geleden. Dit heeft tot zondag geduurd, toen heeft Margriet hem een Microlax gegeven. Dus nu maar hopen, dat het weer is opgelost. Maandagavond was het weer laat geworden, en hij moest dinsdag naar school. Hij had het leuk gehad bij meester Frans, hij sommen gemaakt, en hadden een groeps gesprek over drugs, carnaval, sex en vriendschap. Bij thuiskomst had hij een portie kipfingers gegeten, en daarna lekker een uurtje slapen op de bank. Vandaag woensdag heeft Margriet hem een kleine pizza gemaakt, en lekkere warme choco. Dit lijkt erg veel, maar dat is het ook voor de hele dag, op het snoepen na.

Week 8 2006

Danny is na een week toch naar de wc geweest, er blijkt toch iets niet in orde te zijn, maar hij heeft geen klachten. Volgende week moet hij op controle bij het AZM, en daar zullen wij het melden. Het is de week van carnaval, maar voor ons hoeft het niet, en Danny die vindt die drukte helemaal niks, en naar de optocht gaan kijken, vindt hij veel te koud. Zondag en maandag zijn wij lekker wezen uit eten, jammer Sheila moest werken. Danny en ik hebben veel naar het darten gekeken. Jammer dat de finale niet zo spannend was, maar Barney heeft toch weer gewonnen. Vandaag is het woensdag, en de carnaval is weer voorbij. Danny had geen school deze week.

Week 9 2006

Het is nu een week weer geleden, dat Danny naar de wc is geweest, en met hulp van laxeermiddel, microrlax, maar nog geen resultaat. Danny heeft geen klachten, dus maar weer eens afwachten, want dinsdag gaan wij toch naar het AZM. Dinsdag hadden wij hem eerst op school opgehaald, en nog effe met de juffen gekletst. Het zijn een paar gezellige tantes, die juffen van Danny. Van daaruit zijn wij naar het Azm gereden. Sheila was er ook bij. Danny was een beetje nerveus deze keer, toen wij naar het Azm gingen. Daar werd hij grondig onderzocht, en bleek weer afgevallen te zijn. Zijn gewicht was 30.4 kilo, en is daarbij ook 7 dagen niet de wc geweest. De neurologische testen waren goed, alleen dat hij weer was afgevallen, en het probleem met de darmen. Zij hadden een groter microlax voorgeschreven, maar deze hoeveelheid is veel te groot. Dus maar weer eens afwachten, en hopen dat hij geen krampen krijgt. Daarna zijn wij nog wat gezellig wezen eten, in het restaurant van het AZM. Danny had zich een lekker warm kaasbroodje gegeten. Op de terugweg naar huis viel hij in een diepe slaap.

Week 10 2006

Het is een rustige week. Er is weinig gebeurd in Huize Janssen. Dannny zit weer in zijn normale routine, 's morgens spelen met Toy, en TV kijken, 's middags zijn schoonheids dutje, spelletjes met Margriet, en tegen de avond gaat hij de series bekijken. In het weekend heeft hij samen met mij wat geknutseld. Hij is bezig met een trekpop te schilderen. Dinsdag middag naar school, en daar had de Juf getrakteerd op rijstevla, en een stukje gegeten. Hij had ook nog sommen gemaakt, en van de honderd had hij er maar 10 fout. Vandaag was hij moe, en heeft vanmiddag wat langer geslapen.

Week 11 2006

Deze week was een beetje rommelig, de computer was kapot gegaan, dus maar nieuwe gekocht bij de MM. Dus maar een paar dagen verlof genomen om alles weer te installeren voor het weekend, zodat Danny toch kon darten op de PC, en worstelen zien van de WWF, wat ik voor hem had opgenomen. Worstelen vindt hij er leuk om te zien, met het hele show gebeuren er om heen. Naar de WC gaan is nog steeds een probleem. Met een microlax om de zoveel dagen, gaat hij een klein beetje. Danny is ook vaker duizelig, als hij te snel wilt opstaan. Dinsdag naar school, en had een cadeautje voor de Juf gekocht. Zij hadden ook nog Engels en rekenen gedaan. Toen nog buiten wandelen, maar daar had hij geen zin in, omdat hij het te koud had. 's Avonds was hij er moe, en zeer prikkelbaar. Woensdag zijn wij naar de verjaardag van Bas geweest, en het was erg gezellig. Danny heeft wat lekkers zitten snoepen en wat chips. Toen het te druk werd, toen wilde hij toch graag naar huis. Vandaag was hij erg moe, want hij had het gisteravond (vanmorgen)weer laat (vroeg) gemaakt. Margriet heeft nog geprobeerd een spelletje te spelen, maar dat had geen nut vandaag.

Week 12 2007

Het was een rustige week, Danny is al een hele tijd weer niet naar de WC geweest, en weigert nu ook de Microlax. Hij zegt dat hij geen problemen heeft, en nu maar afwachten tot hoelang het goed gaat. Dinsdag had hij zijn opdraaibare kuiken mee naar school genomen, hij neemt altijd iets mee naar school, dat vinden de kinderen wel leuk. Hij had Engels gedaan en sommen gemaakt, en had maar 7 fouten van de 100 sommen. Danny vertelt altijd veel over school, en vindt het erg leuk als het weer dinsdag is. Het is vandaag woensdag 21 maart en de lente is begonnen, maar het is erg koud.

Week 13 2007 Deze week was niet zo goed. Het begon al de donderdag, Danny had wat korst, en begon te hoesten. Vrijdags hebben wij de dokter gebeld, en voor de zekerheid kreeg hij een penicilline kuurtje van 7 dagen. Daarbij kreeg hij ook nog spierpijn in de benen. Hij is vroeg gaan slapen, en is ook niet op de computer geweest. Zondagmorgen, toen hij wakker werd, was hij erg verward, en was ontzettend moe, en in plaats dat hij zijn kleren aan had gedaan, had hij weer zijn pyjama aangedaan. Volgens ons heeft hij die nacht een " stille " epileptische aanval gehad. De eerst volgende dagen was hij heel erg verward, moe, en kon amper lopen. Er moet toch iets gebeurd zijn, die zaterdagnacht. De dagen erna is het langzaam weer in orde gekomen. Nog niet helemaal, maar is nog steeds een beetje verward. Hij is ook niet naar school geweest afgelopen dinsdag, want dat was toch te riskant. Het was een zware week voor iedereen, want je denkt al gelijk, wat is nu weer. Vanmiddag heeft hij lekker een gebakken eitje gegeten, en een spelletje gedaan met Margriet. Margriet had hem het voetballen opgenomen, maar Danny vond er niks aan.

Week 14 2007

Afgelopen donderdag en vrijdag ging het weer een beetje met Danny. Maar zaterdag was het mis. Toen wij met een dart spelletje bezig waren, zei hij plotseling, dat hij het niet kon zien, en zijn hand moeilijk kon bewegen, dat verder op de avond weer verdween. Zondagmorgen toen hij opstond, had hij zich weer de verkeerde spullen aangetrokken, en was zeer versuft, en zijn handelingen zijn erg vertraagt. Daar is toch iets niet in orde, en hij is de laatste weken toch achteruit gegaan. Het lezen en TV kijken gaat niet zo goed, maar laat het niet blijken. Hij is al 7 jaren aan het vechten, maar nu is hij heel erg rustig. Maandag kreeg hij erge hoofdpijn, maar die konden wij gelukkig onderdrukken met tramal druppels. Hij ging ook vroeg naar bed, en heeft nog lang geknuffeld met Sheila. Dinsdag was het weer ietjes beter, en wilde graag naar school. Margriet had aan de juffen gevraagd, om Danny te observeren, en bleek ook zo te zijn, dat hij geen sommen op papier kon zetten. Volgens ons, dat Danny met zijn goede oog soms in vlagen helemaal niets ziet, maar er zelf niet over wil praten. Deze dinsdag heeft hij wel weer even genoten, en had weer wat afleiding. Marga is vandaag gekomen, en Bas ook. Danny was al een beetje argwanend, waarom dat die plotseling kwamen. Hij vond het wel leuk, dat hij gekomen was. Margriet heeft ook met het AZM gebeld, en de situatie uitgelegd. Misschien dat alles weer in orde komt, maar hij gaat wel steeds meer achteruit.

Week 15 2007 Vanaf vorige week, is er duidelijk een verschil. Vanaf afgelopen donderdag is Danny elke dag vooruit gegaan, zijn zicht is weer helemaal in orde, en heeft weer volle moed. Hij kan weer volop schrijven, TV kijken en computeren. 's Nachts gaat hij telkens door met schrijven tot diep in de morgen, en heeft zelf weer het record gehaald toen ik om 6 uur opstond voor te gaan werken. Wat hij de laatste 2 weken niet heeft gedaan, heeft hij nu ingehaald. Met Pasen zijn wij er lekker op uit geweest, en twee maal buitenshuis gegeten. Danny heeft lekker gesnoept, en Sheila was 2de paasdag er ook gezellig bij. Vorige week zijn wij allemaal behoorlijk geschrokken, en hopelijk blijft de huidige situatie. Danny had weer zin in school, en had dit keer meester Frans. Daar had hij sommen gemaakt, en had een acht verdiend. De kinderen waren blij, dat het met Danny weer beter ging. Danny lacht, scheld weer en is weer vanouds. Joepie.............DE Poepie......trouwens zijn stoelgang in nog niet orde.

Week 16 2007

Danny is weer helemaal in orde, hij kan weer op de Computer, TV en spelletje spelen. 's Nacht gaat hij weer door tot diep in de morgen. Deze week is hij met Margriet naar het winkelcentrum gegaan, en met het personeel van de bakker lekker wezen koffie- drinken en een heerlijke tompoes en een lekker ijsje gegeten.Het was prachtig weer afgelopen week, en hij heeft ook lekker in het zonnetje gezeten. Maandag avond was Danny met iedereen ruzie aan het maken, en ging al om 7 uur naar bed. Om 9.00 uur kwam hij naar beneden, en ging toen weer boos naar bed. Margriet is nog verschillende keren bij hem geweest en met hem gepraat, en zei tegen haar, dat hij bang was om dood te gaan, en om te gaan slapen. Dinsdagmorgen was hij nog wat depressief, en is die morgen ook 3 x naar de WC geweest. Toen hij wakker werd, zei hij wel opgelucht" Ik ben er nog ". Op school had hij het leuk gehad, en was daar ook nog 3 x naar de WC geweest. Thuis aangekomen, toen ook nog 3x, en zo was het wel welletjes. Dus dit is ook weer gebeurd, en de leiding is weer schoon, Het was ook weer 3 weken geleden. Vandaag heeft hij lekker spiegeleitje gegeten, en niet meer gepoept.       

Week 17 2007

Het is een rustige week. Danny voelt zich goed, hij is wel erg vermoeid maar daar houd hij rekening mee. Als hij een stukje moet lopen, dan doet hij dat met een pauze. Ik heb 4 weken vrij, en ga de buitenkozijnen verven, en 's middags komt Danny gezellig een spelletje op de PC spelen en worstelen kijken. Dinsdag is hij naar school geweest, en had zijn darts trofee meegenomen. De school fotograaf was geweest, en zijn benieuwd naar de foto's. Hij had wel zijn wollen muts op tijdens de foto. Hij was erg vermoeid, want had een heel stuk gelopen op school, en thuis viel hij in een diepe slaap. Hij had ook last van zijn ogen, en fel licht was pijnlijk. Dit verdween weer langzaam. Vandaag is hij was neus verkouden, en heeft vanmiddag lekker zitten te snurken, samen met Toy.

Week 18 2007

Afgelopen week was het een heerlijk weertje.Ik ben begonnen aan het buiten schilderwerk. Alleen 's morgens, want 's middags is het te warm. Na dat Danny heeft geslapen, gaan wij een spelletje darten op de PC, en worstelen kijken. Hij heeft deze week zijn eertse 180 gegooid, met het darts spelletje. Vanaf afgelopen zondag ging het weer achteruit met Danny. Hij had last van zijn kaak/ tanden en had weer hoofdpijn. In het weekend is hij ook naar de kapper geweest, en ziet er weer "Cool "uit. Vanaf maandag tot en met vandaag heeft hij regelmatig tramal druppels gekregen, omdat hij weer hoofdpijn had. Hij is ook erg verward en kan moeilijk op zijn benen staan. Dinsdag zijn wij naar Marga geweest, die werd 50 jaar. Hiep Hiep Hoera Sarah. Wij waren er al vroeg in de middag, toen was het nog rustig. Wij hadden ons goed vermaakt, en hat was gezellig. Vandaag zijn wij naar de stad geweest, om cadeautjes voor Moederdag en Margriet's verjaardag binnenkort. Danny had een lekkere pannenkoek en een ijsje gegeten. Sheila was ook meegeweest.

Week 19 2007

Danny kijkt veel naar het darten, en vindt het leuk, als Varney verder gaat. Het weer was niet zo goed afgelopen week, dus Danny is vaker op de PC geweest, en Harry Potter gespeeld en worstelen gekeken. Hij voelt zich weer wat beter, en heeft soms nog last van zijn kaak. Margriet verwent hem 's middags met een lekkere tompoes, gebakken eitje, tosti, alles wat hij lekker vindt. Toy was een dagje ziek, maar die gaat weer als een trein. Dinsdag was hij naar school geweest, en daar had hij Engelse les gedaan en sommen gemaakt. Dit keer had hij woordjes op moeten schrijven, maar dat ging niet zo gemakkelijk.

Week 20 2007

Het was een rustige week. Danny heeft darten gevolgd op de tv en is veel op de computer geweest. Hij is weer begonnen met de Harry Potter spelletjes. Dit boeit nog steeds. Hij heeft ook nog last van zijn kaak, maar gelukkig helpen de tarmal druppels. Zondag was het Moederdag en moeders werd goed in het zonnetje gezet. Danny en Sheila hadden nuttige cadeautje gekocht, en werden gelijk gebruikt. Dinsdag ging hij met vol plezier naar school toe, en daar had hij tand pijn gekregen, en werd door de juf gebeld, hoeveel tramal druppels zij moest geven. Tandpijn was ook snel weer opgelost. Danny had ook zijn schoolfoto bij zich, en de gezamenlijke foto was wel leuk. (Is hiernaast geplaatst.) Dit weekend is Margriet jarig, dus alweer feest.

Week 21 2007

In begin van de week ging alles prima, Danny zat weer lekker in zijn vel, en had ook minder last van zijn kaak en tanden. Margriet was jarig in het weekend, en wij hadden haar leuke cadeautje gekocht. 's Zondags kwam de familie op bezoek, en het was gezellig. Toy was in het begin erg vervelend, maar hoe drukker het werd, des te rustiger werd hij. Danny geniet er ook van, als de familie weer eens te bij elkaar komt. Dinsdag weer lekker naar school, nog 5 keer, en dan is het afgelopen, dan moeten wij iets anders zoeken voor Danny. Deze keer had hij een Engelse toets gehad, en krijgt volgende week de uitslag. Maar dinsdagavond tegen 18.00 uur kreeg hij erge drang om naar de wc te gaan, maar geen resultaat. Het was ook weer enige weken geleden, dat hij geweest was. Margriet heeft hem toen microlax gegeven, met het gevolg, dat hij de hele nacht naar de wc heeft moeten gaan, met heel weinig resultaat. Dit was erg vermoeiend, want telkens opstaan, verschonen, wassen en etc. Tegen 7.00 uur hebben wij de huisartsenposten gebeld, en die kwamen meteen. Danny had geen harde buik, en nog geen krampen, en er werd een ander medicijn voorgeschreven. Vandaag heeft hij geslapen, en een keer of 25 op de wc gezeten. Dit vergt veel energie, en hopelijk voelt hij zich morgen wat beter. Heeft net een huilbui gehad, en is zeer verdrietig.

Het is nu woensdagavond 18.00 uur en de rest komt volgende week

Week 22 2007

Het was een nachtmerrie deze week. Danny had overloop diaree, en kon zelf niet meer controleren. Het liep gewoon weg, en dat wel 25 keer per dag en heel vaak nacht gedurende de dag. Hij had pijn en ontzettend vermoeid. Drinken en eten heeft hij wel gelukkig gedaan. Donderdagavond begon hij ook erg verward te praten. Vrijdag hebben wij dan ook de huisarts gebeld, en die kwam ook in de namiddag kijken, en werden naar de EHBO verwezen, voor een opname in het Ziekenhuis van Roermond. Hij heeft erg gehuild, en om half elf waren wij uiteindelijk op de afdeling. Ik ben bij hem blijven slapen, omdat hij dan altijd zo gewend is geweest. Er werd een foto gemaakt, bloed geprikt en een infuus met vocht werd aangebracht. Zij wilde ook eerst nog een blaaskatheter inbrengen maar gelukkig kon hij van zich eigen plassen. De zusters van de afdeling waren erg behulpzaam.De vrijdagnacht was tamelijk goed verlopen. Danny was wel vaker verschoond. De zaterdag kwam de internist voorbij (naam zal ik niet noemen), en zij zei dat Danny vandaag nog een klysma zou krijgen en een zak bloed, omdat die klysma van gisteren een goede uitwerking had gehad, maar dit klopte helemaal niet. Danny had namelijk nog geen enkele klysma gehad. dit stond wel in de papieren, dat dit op de EHBO was gebeurd, maar dat was niet waar.... ( raar maar waar ). Ten eerste zeggen dat dit gebeurd is, en ten tweede, dat het goed geholpen heeft. Danny zal zelf zeker weten, want hij heeft er een grote hekel aan, en Margriet of ikzelf zijn bij hem geweest. Die dag kreeg hij nog twee klisma's in van de internist konden wij zondagmorgen weer naar huis, zonder dat er nog een foto werd gemaakt. Die zak bloed heeft de halve nacht geduurd, en de stoelgang werd gelukkig weer wat beter. Danny was toch blij, dat hij de eerste pinksterdag uit het ziekenhuis mocht, want wij gingen 2 dagen lekker uit eten. Hij had er zich op verheugd.Danny had lekker gegeten, en de stoelgang is nog niet zoals het moet zijn. Hij heeft wel bloed bij de ontlasting, maar dit komt waarschijnlijk dat de klisma's iets geraakt hebben van binnen. Dinsdagmiddag is hij ook naar school geweest, en de juf werd ingelicht, als hij naar de wc moest. Vandaag is hij lekker moe, en is ook niet meer zo angstig om naar de wc te gaan. Wij zijn benieuwd, wanneer zijn ontlasting weer normaal is, en om de 3 of 4 dagen naar de wc kan gaan, of anders krijgen wij weer hetzelfde probleem, als hij 4-5 weken niet kan gaan. Het laatste bezoek aan het ziekenhuis heeft niet veel gebracht, alleen maar vraagtekens????

Speciale DANK AAN HET VERPLEGEND PERSONEEL VAN HET ZIEKENHUIS ROERMOND

Week 23 2007

Het gaat weer beter met Danny. Hij is weer vrolijk, maar de stoelgang is nog niet in orde. Hij eet weer lekkere dingen. De prikdienst is nog langs geweest, en Danny bloed geprikt. Vrijdag kreeg hij telefonisch de uitslag van het bloed, en had een tekort aan twee soorten vitamine, waarvan een in tablet en de andere een injectie moeten worden toegediend. Zaterdag had hij nog geen echte ontlasting gehad, maar heeft telkens drang. Zaterdag zijn wij ook met zijn vieren naar de stad gegaan, lekker uit gegeten, naar de kermis geweest, en tevens naar het grote verjaardagsfeest van Marga. Op de kermis had hij zich goed geamuseerd. Hij knuffels en maskers gewonnen. Hij had ook geprobeerd om met de hamer op het "hoofd van Jut" te slaan, 2 keer ging prima, maar de derde keer, sloeg hij bijna met zijn eigen hoofd op het Jut. Om half 9 waren wij thuis, en Danny was voldaan, en Toy was blij om ons weer te zien. In het weekend hebben wij voetballen gekeken, en was weer eens leuk om naar de kijken. Maandag was Danny natuurlijk erg moe, na zo'n vermoeiend weekend. Hij was ook naar de wc geweest, en zijn darmen zijn goed aan het rommelen. Wij zijn al erg blij, dat het weer op gang komt. Op school had hij het leuk gehad, en thuis komende moest hij gelijk weer naar de wc. Vandaag woensdag was het weer een ramp, na het eten moest hij heel dringend, hij is weer verschillende keren moeten gaan, maar heeft er weinig tot geen controle over. Dus maar weer de medicijnen aanpassen.

Week 24 2007

Met Danny gaat het wel weer. In het begin is hij vaker geweest, dus wat minder medicijnen. Daarna ging het weer wat beter. Op dit moment zijn wij de medicijnen aan het vermeerderen, want is al 2 dagen niet geweest. Dinsdag had hij het leuk gehad, en gaat volgende week voor de laatste keer. Voor de rest is er weinig gebeurd.

 

Week 25 2007

Niets bijzonders gebeurt de laatste week. Danny's stoelgang is nog niet helemaal in orde, soms gaat hij wel, en weer dagen niet. Het is nog steeds de medicijnen aanpassen. Zaterdag hebben wij al Vaderdag gevierd, omdat Sheila zondags moest werken. Zij hadden mij goed verwend met cadeautjes, en het was gezellig. Maandag heeft Danny het de hele dag koud gehad, maar dat zal wel ook een beetje van de spanning zijn, want dinsdag had hij zijn laatste schooldag bij Fransiscusoord. Op school had hij het gezellig gehad, maar had het toch moeilijk gevonden. Hij had van zijn groep een leuke Ajax pet en nog een spelletje voor de PC gekregen. Danny had ze lekker getrakteerd op koekjes. Hij had ook nog van Esther en Marie-Louise een mooi certificaat gekregen ( zie hiernaast) met een puntenlijst, en een mooie brief. Wij zijn beretrots op onze kanjer, met zulke goede punten. Toen hij thuis kwam, had hij z'n ogen vol tranen, en had er toch moeite mee, want hij heeft het altijd leuk gevonden. Al waren het maar een paar uurtjes op de dinsdagmiddag, maar voor hem is het heel erg belangrijk geweest. Vandaag heeft hij goede zin, en heeft een lekkere Tompoes gegeten tussen de middag.

FO nogmaals bedankt voor de gezellige middagen

Week 26 2007

Deze week zijn wij naar de verjaardag geweest van Peter Zwick. Wij zijn vroeg gegaan, want dan is het nog rustig. Danny had lekker gesnoept en het was gezellig. Hij heeft ook weer enkele nachtdiensten gedraaid, en is dan 's morgens niet wakker te krijgen. Zijn stoelgang ging weer tot afgelopen dinsdag, toen was het weer foute boel. Dus de medicijnen maar weer aanpassen. Dit blijft toch een probleem. Vandaag gaan zijn darmen weer flink tekeer, en maar hopen, dat het goed blijft gaan. Hij voelt zich weer goed op dit moment, met uitzondering van zijn darm probleem.

 

 

Week 27 2007

 

Het was een rustige week. Sheila heeft veel vrij gehad, dus heeft samen met Danny veel naar de TV gekeken. Er is weinig te melden, alleen dat Danny bijna door zijn voorraad kauwgomballen is. Deze hebben wij steeds kunnen kopen bij de Edah, maar deze vestigingen zijn allemaal in de regio van Roermond gaan sluiten. Ik heb met de Edah gemaild, en de leverancier heeft mij verschillende winkels genoemd, maar blijkt dat deze ook niet in de regio geleverd worden. Dus als iemand in een supermarkt komt, en er liggen kauwgomballen, van het merk Chubby Cheek, laat mij dan effe de naam van de supermarkt weten. Kauwgomballen zijn toch belangrijk voor hem, daar haalt hij zijn energie (suikers) uit.

Week 28 2007

Niets bijzonders. Daarom maar dingen die Danny graag doet en wat hij lekker vindt. Danny hobby’s zijn op het moment. Pc spelletjes zoals Shrek, Harry Potter. Schilderen en PC darten. Worstelen kijken, zoals The Undertaker, Batista en Mark Henry. Met Margriet doet hij graag gewone spelletjes, zoals monopoly, sjoelen, en denkspelletjes. Zijn favoriete eten is: Kaugomballen, Uitgebakken spek, warm broodje kaas, mini pizza, stokje met kaas, pannenkoek tompoes. Danny had ook nog een heel pakket met kauwgomballen gekregen. Shiela had deze week haar eerste optreden in Grease, en was goed geslaagd. Vandaag had Danny een lekker tompoes gegeten. Morgen is effe spannend, want dan komt iemand van de stichting Mee, om een intake gesprek met Danny te voeren. .

Week 29 2007

Afgelopen week was er een gesprek met de stichting MEE, om iets te zoeken voor Danny, waar hij een halve dag naar toe kan gaan, om een beetje afleiding, en te zorgen dat hij toch een beetje bezig wordt gehouden. Het gesprek was goed verlopen, en er waren veel vragen. Danny heeft geprobeerd ze te beantwoorden, maar Margriet moest soms meehelpen. Het gesprek duurde enkele uurtjes, en Danny was ook vermoeid.Zaterdag en zondag heeft hij spelletjes gespeeld en samen naar het worstelen gekeken. De stoelgang gaat weer te goed, en Danny moest weer 6x op een dag. Over stoelgang gesproken, Danny is op zoek naar een nepdrol, als iemand nog zo'n ding thuis heeft liggen, en is erop uitgekeken... De dinsdag had hij een leuke verassing, want Margriet had samen met Sheila geregeld, dat wij naar Weerterbergen gingen, om de voorstelling van Grease te zien, waar Sheila ook in mee deed. Margriet had een oppas voor Toy geregeld, en voordat de voorstelling begon, zijn wij eerst een pannenkoek en ijs wezen eten in het park, en daarna was er een plaatsje gereserveerd voor ons. Sheila, had voor de voorstelling ook nog Kinderdisco, en dat was ook erg leuk, om te zien hoe Sheila haar werk doet. De voorstelling was fantastisch, en Sheila was toch een beetje nerveus, omdat wij vandaag in de zaal zaten, maar alles liep perfect, en de gasten waren zeer tevreden. Wij waren zeer trotst op Sheila en er werden ook na afloop leuke foto's gemaakt van het hele animatie team.Zie foto's. Danny had pijn aan z'n handen van het klappen, en had zich heel goed vermaakt. Vandaag had hij 100de vragen en was zeer erg actief. Sheila had vandaag vrij, en er werd nog veel nagepraat over Grease. SHEILA HET WAS GEWELDIG

Week 30 2007

Danny had afgelopen donderdag een tweede gesprek met de stichting MEE, en was ook minder nerveus. Hij had ook enkele papieren moeten tekenen, en dat vond hij wel stoer. Hij was al een week niet naar de wc geweest, maar zaterdag moest hij 8x, en dan is dit voor hem erg vermoeiend. Voor de rest doet hij het prima, en voelt zich goed. 's Nacht is hij weer bezig, tot vroeg in de morgen, om film te noteren, en recentie uit TV gidsen te knippen. Voor Danny gaan wij ook een draadloze koptelefoon kopen, want als hij TV kijkt, dan wil hij graag, dat er niet gepraat wordt, maar dat is niet mogelijk.

Week 31 2007

Weinig gebeurd deze week. \Danny is druk bezig met het Harry Potter spel, maar vindt het zo leuk. Hij kijkt liever naar het worstelen. Hij verzamelt nog steed informatie over films en recentie en zo, en die zoekt hij op in het weekend, als hij achter de PC zit. Marie Louise en Esther van Fransiscusoord hadden nog gebeld, en nog effe bij gepraat.Danny heeft vandaag een lekkere minipizza gegeten, en daarna lekker geslapen. Heeft ook nog 10 minuten buiten in de zon gezeten, maar dat vond hij lang genoeg.

 

Week 32 2007

Marga is ook weer terug van vakantie, en had voor Danny en Sheila iets leuks meegebracht. Danny is weer met nachtwerk bezig, en voelt zich goed. Danny is ook gestopt met het spel van Harry Potter, want het valt tegen. Veel lopen en goed onthouden, dus wij beginnen met iets anders. Hij kijkt veel naar het worstelen, maar nu gaat hij ook beginnen aan de dvd's die hij leuk vindt. Zaterdag begon zijn buik weer te rommelen, en dat betekend dat de stoelgang weer op gang komt na enkele dagen.Vandaag heeft hij een lekkere tompoes gegeten, en Sheila was ook vrij.

Week 33 2007

Het is maar een raar weer de laatste tijd. Zo is het te heet, en zo begint het weer te regenen. Danny is vrijdag met Margriet naar het winkelcentrum gelopen en een cadeau voor Sheila gekocht, want die is de 20ste augustus jarig. Hij was snel geslaagd, en is daarna nog een lekker softijs gaan eten bij de lunchroom van Gubbels. Zondag heeft hij samen met mij naar de voetbalwedstrijd van Ajax tegen PSV gekeken, en was blij dat Ajax gewonnen had. Hij heeft ook weer een nieuwe spaarhobby, namelijk de schaal met magneetjes van de Super. Dus als iemand dubbelen heeft van de magneetjes, laat maar effe weten, als Danny dubbele voetbal magneetjes heeft, dan wil hij graag ruilen.

 

Week 34 2007

Danny heeft een nieuw DVD blad gekregen, en daar is hij al weken mee bezig. Alles wordt gelezen, en opgeschreven. Sheila was maandag jarig, en wij zijn met zijn alle wezen uit eten. Sheila had leuke cadeautje gekregen en was er erg blij mee. Het etentje was gezellig, Danny had uitgebakken spek en een ijsje gegeten. Op dit moment is hij bezig met het spel Ratatouille, en dat lukt toch aardig. Ik ben een paar dagen vrij, en Danny gaat gezellig mee naar de zolder. Op dit moment is hij bezig met een nieuw schilderij. Hij maakt een papagaai met mooie bonte kleuren. Vandaag is hij erg moe, omdat het gisteren erg laat is geworden. Hij heeft wel tussen de middag een rijstevlaaitje gegeten.

Week 35 2007

Afgelopen zondag werd het verjaardagsfeest van Sheila gevierd. Zij had leuke cadeautjes ontvangen, die gekocht waren bij de Wereld winkel. Danny had het ook gezellig gevonden, en had van Bas nog een knuffel van Walibi gekregen. Het schilderij van de papagaai is ook klaar, en zullen binnenkort een foto plaatsen van het mooie werkstuk. Danny heeft a 2x 2 dubbele magneten gekregen bij de boodschappen van de super, en baalt een beetje. Verder heeft hij in het weekend het spelletje Ratatouille gespeeld, maar wordt nu steeds moeilijker. Maandag was hij ontzettend moe, na een dergelijk weekend. Vandaag had hij het erg koud, en heeft de hele dag de wanten aan.

Week 36 2007

Danny heeft deze week veel last gehad van de hik, en dat is altijd toch raar, want dat hij ook tijdens de bestraling. Hij heeft spelletjes gedaan met Margriet, en in het weekend op de PC spelletje spelen en worstelen gekeken. Hij heeft ook veel naar het darten gekeken. Danny heeft het vaker koud, nu het weer verandert. Woensdag is hij met Margriet naar het winkelcentrum geweest en cadeautjes gekocht, en lekker wat gegeten en gedronken. Vandaag is hij moe, maar had gisteren genoten.

Week 37 2007

Danny heeft naar het darten gekeken, en het viel hem tegen, dat er geen Nederlanders door waren naar de finale. Maandag had hij veel last van z'n ogen, want bij erge lichtinval begint hij in zijn ogen te wrijven, en dan wordt het steeds erger. De stoelgang blijft wel komen, en er is geen verstopping. De medicijn is nu zo aangepast, dat hij soms drie tot vier gaat per dag, en dan weer een paar dagen niets. Hij had ook nog een lief email ontvangen van de Juf van Fransiscusoord, en dat vond hij leuk. Vandaag is hij samen met Margriet begonnen met insteek mozaïek, met een glaasje lekkere warme chocomel. Het mozaïek is nog niet klaar, en gaat morgen verder.

Week 38 2007

Danny heeft het deze week goed doorgewerkt tot vroeg in de morgen. Hij heeft ook problemen met zijn tanden ( wat er nog van over is). Er was weer een tand afgebrokkeld, en dat geeft toch problemen met eten en kauwen van broodjes. Danny heeft ook naar het voetballen gekeken en was blij met die ene goal. Voor de rest was het erg rustig.

Week 39 2007

De stichting MEE is bijna klaar, en binnenkort zal het afgerond worden. Danny is zeer enthousiast aan de ene kant, en ook weer onzeker voor het onbekende. Hij heeft ook naar het voetballen van AJAX gekeken, en was blij, dat ze weer eens gewonnen hadden. Enkele web-site bezoekers hadden gereageerd op zijn oproep van de voetbal magneetjes, en nu heeft hij er nog maar twee nodig, en die kan men bij de web-site van de plus markt online bestellen. Met het PC darten gaat steeds beter met Danny, want afgelopen zaterdag had hij 3x 180 gegooid. In het weekend heeft hij lekker films gekeken, pc darten en worstelen gezien.

Week 40 2007

Danny doet het goed op moment, heeft weinig klachten en zit lekker in z'n vel. Het gewicht zal wel hetzelfde zijn, en zijn stoelgang is met de medicijn regelmatig tot zeer regelmatig. Geen verstoppingen neer, en dat is wel belangrijk. Met darten staat hij 10 punten voor, dus moet ik mijn best doen om hem in te halen. In de buurt was het niet zo goed. De gemeente is bezig met nieuw riool leidingen te plaatsen, en hebben de waterleiding, gasleiding, telefoon en tv kabel geraakt, dus de ene dag zonder water enz...

Week 41 2007

Donderdag was een speciale dag voor onze Toy, want het was dierendag, en kreeg extra aandacht en verschillende lekkere hondekoekjes. Danny is ook een paar keer 's morgens erg verward, en had moeite met aankleden. Het weekend was lekker rustig, maar Danny had last van ogen, en kon geen spelletje spelen, toen heeft hij maar naar het worstelen gekeken. Op dinsdag morgen ging hij samen met Nancy en Margriet naar het AC kijken, voor Danny zijn toekomstige activiteit. Wij hadden hem niets gezegd van te voren, anders had hij zich al te nerveus gemaakt. Eerst had hij een intake gesprek gehad, en daarna heeft hij een rondleiding gehad. Op de afdelingen; Computer; Drukkerij; Keuken; overal werd er functioneel gewerkt op eigen tempo. Danny begon te glunderen toen hij de drukkerij zag, want daar was ook een soort postafdeling erbij, en dat sprak Danny wel aan. Dit is volgens ons ook goed voor Danny's eigenwaarde. Nu gaat hij ook iets presteren. Danny gaat voor het eerst op 31 oktober, en wij zijn allemaal benieuwd. Vandaag was hij lekker moe, en lag lekker te snurken op de bank, met Toy trouw ernaast.

Week 42 2007

Het is een rustige week. Danny heeft deze week niets bijzonders meegemaakt. Wij hebben in het weekend naar het voetballen gekeken, maar dat viel ook tegen.Hij heeft ook last van zijn tanden, maar dat kunnen wij oplossen met Tramal druppels. Vanavond is ook weer voetballen, maar dat wordt opgenomen, en dat kijkt hij dan morgen. Vplgende week dinsdag gaan wij met Danny naar het AZM ziekenhuis voor zijn 4-5 maandelijkse controle.

Week 43 2007

Tijdens het weekend had Danny weer last van diaree, en het dinsdag had hij de controle bij het AZm. Toy ging bij Marga op visite. In het ziekenhuis waren wij snel aan de beurt, maar het was wel effe schrikken, want Danny was weer afgevallen, hij woog nu 28.6 kilo. De doktoren adviseerden hem om een maagsonde te plaatsen, maar dat wilde hij perse niet. Danny werd ook uitlegd wat de gevolgen konden zijn, maar hij wilde er niets over weten, het was zijn beslissing. De neurologische onderzoeken waren goed. Na de controle zijn wij in het restaurant gaan eten, en daarna na huis toe. Het was al laat, want wij hadden in de file gestaan. In de auto werd hij erg kwaad op de doktoren omdat zij bleven aandringen. Wij hebben hem toen uitgelegd, dat het ook een plicht is van de dokters om dat advies te geven. Margriet probeerd alles om hem lekkere dingen te geven, maar op gebied van eten is het zeer moeilijk. Hopelijk dat de diaree snel voorbij is, want een anti-laxeer middel kunnen wij niet geven, want dan krijgt hij een verstopping van enkele weken, en belandt hij weer in het ziekenhuis.

 

Week 44 2007

Vrijdag was het 8 jaar geleden dat wij in het AZM waren, en dat was de dag waar Danny's toekomstbeelden een een keer werden weggevaagd door zijn hersentumor. Maar nu 8 jaar verder, en wij hebben hem nog steeds, en gelukkig heeft hij geen pijn. Danny had deze week een ontstekening aan zijn teennagel. Er werd antibiotica zalf gehaald, en goed verzorgd door zuster Margriet, en was na het weekend weer in orde. Sheila was ook weer terug, en was blij dat zij weer thuis was. Sheila was erg vermoeid, en moest ook nog braken, en kreeg ook nog de diaree. Margriet en Sheila hadden een verrassing voor ons beide, zij hadden een vakantie geboekt voor ons allemaal naar Curacao, om met de dolfijnen te gaan zwemmen. Danny vindt het geweldig, en heeft weer iets om naar toe te leven. Wij gaan in maart 2008. Dan is de temperatuur van het water 27 graden, en dat is voor Danny ook prettig. In het weekend heeft hij al op internet gezocht naar de resort waar verblijven. Wij gaan naar Papagayo Beach, en als iets tips heeft over Curacao, laat het dan effe weten. Woensdag was de grote dag, want hij ging voor het eerst naar het PSW. Danny krijgt een persoonlijke begeleidster, en haar naam is Resie. Margriet had die middag nog gebeld met haar, hoe het met Danny ging, en bleek alles prima te gaan. Thuis aangekomen heeft hij een beetje verteld, dat hij alleen maar last van zijn rug had, maar het leuk had gevonden. Hij werd omgekleed en ging op de bank liggen, en was zo vertrokken in een diepe slaap. Dit was weer een belangrijke stap voor Danny, zo heeft hij ook het idee, ik heb gewerkt vandaag PSW bedankt voor de goeie opvang.

Week 45 2007

Het is alweer november, de tijd vliegt voorbij. Danny voelt zich lekker, en heeft een rustige week achter de rug. Margriet is zaterdag snel naar de stad geweest, om wat inkopen te doen voor Sinterklaas, en Danny's verjaardag. Hij is alweer verschillende dagen niet naar de wc kunnen gaan, dus de medicijn moet weer aangepast worden. Woensdagmorgen stond hij op met een goed humeur, en heeft samen met Margriet zijn tas klaar gemaakt, en om 1.00 uur werd hij opgehaald, on naar het PSW te gaan. Hij had het erg leuk gevonden, en had ook minder last van zijn rug. Wij hadden van de begeleidster Resie gehoord, dat hij al wat vrijer begon te worden, en dat is een goed teken. Eerst de aap uit de boom kijken. Om 4.30 uur was hij thuis, en heeft toen lekker een uurtje op de bank geslapen. Lekker voldaan. Wij hebben het idee dat Danny bij het PSW echt op zijn plekje is, en zag er zelf eigenlijk tegen op, of het wel zou lukken.

Week 46 2007

Met Danny's teen gaat het weer niet goed. Dan heeft hij er geen last van, en de volgende dag is de teen weer onstoken. Met darten gaat hij ook weer prima, hij staat 10 punten voor. Het hoogtepunt deze week was natuurlijk woensdag, want dan ging hij weer naar het PSW. De dag ervoor zij hij al, dat hij zich verheugde op morgen, dat hij kon gaan. De chauffeuse had de auto al lekker voor verwarmd voor Danny, en had het lekker warm. Hij had iets moeten lamineren bij het PSW. Hij had wat verteld over de Curacao, en begint al wat vrijer te worden. Thuis aangekomen heeft hij verteld, en ging lekker wat slapen. Danny is heel tevreden en heel positief, dus dat komt wel goed. Hij is daar echt een van velen, en dat maakt hem wel gelukkig, dat is zijn klein wereldje.

Week 47 2007

Danny is druk bezig met alle speelgoed boekjes te onderzoeken, wat hij het leuks vindt, en er is nog genoeg wat hij leuk vindt. Heeft ook nog naar voetballen gekeken, maar dat viel ook tegen, maar ze hadden wel gewonnen. Woensdag naar PSW, en had vandaag visitekaartjes gerild, boekjes moeten inpakken, maar dat ging niet zo goed. Gezellig met de andere pauze gehouden, en zijn koekjes op gegeten, en zo is het weer tijd om naar huis te gaan. Morgen komt Resie op bezoek, om kennis te maken. Danny had ook nog een kaart gekregen, waarop foto's stonden afgebeeld van zijn collega's, zodat hij ook de namen kan onthouden.Danny was lekker moe, en slaapt nu op de bank.

Week 48 2007

Danny heeft veel naar het worstelen en Expeditie Robinson gekeken. Zaterdag hebben wij alle prijvragen van de Hitkrant en Jetix ingevuld, maar heeft nog maar weinig gewonnen. Zondag zijn wij naar het tankstation gereden, en heeft zich wat lekkere dingen uitgezocht om te snoepen. Hij verheugde zich weer, dat hij a.s.woensdag naar het PSW gaat. Hij had een gocheldoosje meegenomen. Hij had verschillende dingen werkjes gedaan, en kwam voldaan thuis. Danny heeft echt plezier aan zijn werk, en dat is wel fijn om te horen, en je merkt dat hij ook echt trots op zich zelf is, en dat mag ook. Hij geeft zich echt helemaal hiervoor. "Niksen kan ik ook thuis" had hij gezegd, toen hij effe geen werk had.Thuis was hij binnen 2 minuten lekker in slaap gevallen op de bank. Toy is naar de kapper geweest, en ziet er ook weer puik uit.

Week 49 2007

Bein van de week was er slecht nieuws voor Danny. Een van zijn collega's was plotseling overleden, en dat heeft hem toch wat gedaan, want hij was er toch elke dag mee bezig. Voor de rest was het rustig, en Danny verheugde zich op pakjes avond. Heeft de folders van Curacao nog eens goed gelezen, en ging woensdag weer met vol plezier naar het PSW. Daar hadden zij ook een beetje gevierd, met lekkere chocomel en speculaas. Verder heeft hij dingen gelamineerd en kabelklemmen gemaakt. Nadat h9j lekker op de bank had geslapen, zijn wij begonnen met de pakjes uit te pakken. Danny had verschillende dingen gekregen, zoals doe-spelletjes, snoep, pc spel, een paar nieuwe mutsen en sjaals, een T-shirt van zij favoriete worstelaar "The Undertaker", en als laatst kreeg hij de kaartjes van vab de musical "Ciske de Rat", voor a.s. vrijdag in Maastricht. Hij was zeer tevreden, en moest op het einde toch een traantje weg pikken. Vandaag heeft met Margriet zijn Sinterklaas cadeautje nog een goed bekeken en een spelletje gedaan.Wij verheugen ons allemaal op morgen, een ergens een hapje eten, en dan naar Maastricht.

Week 50 2007

Vrijdagavond zijn wij eerst uit gaan eten naar het Munsterhof en van daaruit gelijk door naar Maastricht naar het Theater het Frijthof, waar Ciske de Rat speeldde.Wij waren drie kwartier te vroeg, en gingen eerts nog wat drinken in het restautant. Margriet had gevraagd aan de ober of het mogelijk was, om na de voorstelling een foto te maken van Danny samen met Danny de Munk. Gelijk daarna kwam de Theater manager naar ons toe, met als alles goed ging, Danny de Munk bereid was om effe op de foto te gaan met onze Danny. De voorstelling was grandious, en wij hebben met z'n alle genoten. In de pauze hebben wij nog wat genuttigd, en na de voorstelling werden wij meegenomen naar een kantine waar de cast ook aanwezig was. Wij kregen nog een drankje aangeboden, en Danny de Munk kwan naar ons toe, om een praatje te maken en een foto te maken. Mariska van Kolk had ook nog een praatje gemaakt met Danny, en nog andere van de cast. Hij kreeg nog een mooie DVD en CD, en wij kregen op het laatst nog een rondleiding back stage, en dat was erg leuk. Het was een geweldige avond, en dit was alles spontaan gegaan. Dankjewel Jos Spauwen, en de hele cast van Ciske de Rat. Zondag zijn wij naar de verjaardag van Peter geweest, en Danny heeft verteld van Ciske de Rat en van de reis naar Curacao. Maandag was hij erg moe, en heeft nog in de vuurwerk krantjes gekeken. Woensdag naar PSW, en had de foto's van de voorstelling meegenomen. Hij had alleen een beetje pech met een nieuwe chauffeur, die wist een paar dingen niet zo goed. Voor de rest had hij enveloppen gestickerd en kabelklemmen afgeteld. Danny daarna op de bank, en muts over de ogen, en uitgeteld. Vanavond komt iemand van een sieraden atelier, die een aparte ring voor Danny gaat maken voor zijn verjaardag.

Week 51 2007

Danny heeft een mooie ring uitgezocht, en die wordt voor hem speciaal gemaakt voor zijn dunne vingers. Ilse was op bezoek gekomen, en heeft lekker gekletst met Danny en Margriet. Danny vindt het altijd leuk, als Ilse op bezoek komt. Het is erg koud, en de verwarming draait op volle toeren. Het vuurwerk hebben wij in het weekend besteld, en Danny verheugd zich nu er al op. Woensdag had hij het leuk gehad bij PSW. Hij had hard gewerkt, en had ook nog een Kerstpakket gekregen. Hij had ook een het nieuwsblaadje ontvangen waar hij zelf instond, en een kalender waar alle verjaardagen in stonden.

Prettige Kerstdagen

Week 52a 2007

Het was een gezellige week. Ik ben twee weken thuis, en dan is Danny veel op de computer. Wij hebben Ratatouille uitgespeeld, en zij nu bezig met het spel Artur. Dit is best moeilijk, en zal mij benieuwen of hij hier mee doorgaat. Hij heeft de finale gekeken van "Sterren op het ijs", en had weer de weddenschap gewonnen. Kerstavond was gezellig, en Danny heeft lekker zitten te snoepen van Kerstkransjes, koekjes enz. De ring was ook klaar, maar Danny heeft de ring nog niet gezien, die krijgt hij pas als hij jarig is.1ste Kerstdag zijn wij 's morgens eerst een uurtje naar Marga geweest, en dat is altijd gezellig. Daarna lekker naar huis, en lekker gegeten. 2de Kerstdag moest Sheila werken, toen zijn wij met z'n drieeen naar "In de Hoeve"geweest, en daar heerlijk gegeten. Danny had een lekkere pannekoek en een ijsje. Vandaag hebben wij nog wat foto's gemaakt, van Danny met zijn worstel shirt aan.

Week 52b 2007

Alweer een jaar voorbij.Danny heeft een vermoeiende week achter de rug. Wij hebben het vuurwerk opgehaald, uitgepakt en goed bekeken. Oudjaardag de 31ste was onze kanjer jarig, en hebben 's morgens eerst zijn cadeautje gegeven. Jij had spelletjes, een worstel kalender van de WWF, en zijn nieuwe ring. Hij vond alles harstikke leuk. Nadat hij s'middags geslapen had, zijn wij samen met Bas uit gaan eten. Bas zijn vriendin, Deborah was ook nog gekomen, en het was heel gezellig geweest. Oudejaars avond was ook gezellig, Wij hadden lekker gesnoept, en met het vuurwerk was ook alles goed verlopen. Danny had een leuke dag gehad.

Nieuwjaarsdag zijn wij 's morgens eerst naar Marga geweest, en in de namiddag zijn wij naar Anske gegaan. daarna chinees gehaald. Danny was wel erg moe, na deze drukke dagen, en morgen gaat hij naar PSW. Woensdag morgen had hij tandpijn, en bleek dat een afgebroken kies had, die telkens zijn bovenkaak raaktte, en Margriet heeft er maar eens aan gebogen, en brak gelijk af. Opgelost. Bij PSW had hij het leuk gehad, zij hadden om 3.00 uur een Nieuwjaarsreceptie met oliebollen en wat te drinken.

Groetjes aan iedereen en een GELUKKIG NIEUWJAAR

 

scSSCHOOL FOTO 2007 SC